Türkiye'nin en iyi saç ekim merkezleri hangileri? 2023 saç ekim fiyatları ne kadar?

Türkiye'nin en iyi saç ekim merkezleri hangileri? 2023 saç ekim fiyatları ne kadar?

Saç ekimi, seyrelme veya kelleşme görülen kişilere çare olarak sunulan bir hizmet olmakla beraber bu bölgelere uygun greflerin ekilmesi işlemidir.

Türkiye'nin en iyi saç ekim merkezleri hangileri? 2023 saç ekim fiyatları ne kadar?
16px
24px
23.02.2023 15:02
ABONE OLgoogle

 Kafa derisindeki kalın saç köklerinin veya vücudun diğer bölgelerinden alınan köklerle yapılan bu işlem, hem ağrısız hem de oldukça çabuk sonuç almanızı sağlayan bir işlemdir.

Peki, saç ekimi nerede yaptırılmalıdır? En iyi saç ekimi merkezi hangisi veya saç ekimi yaptırmadan önce göz önüne almam gereken şeyler neler diye merak ediyorsanız, bu yazımız tam size göre!

İşte 2023 Yılında Türkiye’deki En İyi Saç Ekim Merkezleri

Este Favor Saç Ekim Merkezi

Asmed Saç Ekim Merkezi

Müttalip Keser Saç Ekim Merkezi

Doku Tıp Merkezi

Este World Saç Ekim Merkezi

Şimdi detaylara göz atalım…

1- Este Favor Saç Ekim Merkezi

Günde 1 ve ya 2 işlem uygulayan bu merkezde tamamen kişiye özel planlama yapılmakta ve klinik tüm çalışmayı 1-2 kişi üzerine yoğunlaştırmaktadır. Bu sebeple % 100 memnuniyet ve 0 şikayet ile En iyi saç ekim merkezleri arasında yer almaktadır. Este Favor Saç Ekim Merkezi, İstanbul’da yer almakla beraber Türkiye'nin önde gelen en iyi butik saç ekim merkezlerinden biridir. Gelişmiş ekipmanlar ve uzman ekip ile tek seansta harika saç ekim sonuçlarına ulaşabilirsiniz…

2- Asmed Saç Ekim Merkezi

Asmed Saç Ekim Merkezi, İstanbul'un Anadolu yakasında yer alan oldukça popüler bir saç ekimi ve restorasyon kliniğidir. Klinik, profesyonel ekibi ile yüksek kalitede saç ekim hizmeti sunmaktadır. Kimileri tarafından Türkiye'nin en iyi saç ekim merkezi olarak adlandırılan Asmed Saç Ekim Merkezi, geliştirdiği saç ekim teknikleri konusunda da bilgi sahibidir. Bu klinikte saç ekimi fiyatları greft başına hesaplanır.

3- Dr Müttalip Keser Saç Ekim Merkezi

En iyi saç ekim merkezi hangisi diye soranlar için, listemizde Dr. Müttalip Keser’e de yer verdik. Saç ekiminde, Dr. Müttalip Keser için Ankara'nın en iyi saç ekimi merkezi diyebiliriz. Yurt içi ve yurt dışında saç ekimi ihtiyacı olan kişilerin tercih ettiği Dr. Müttalip Saç Ekim Merkezi, en iyi saç ekim yöntemi uygulaması yapan bir klinik olmakla beraber saç ektirme işlemini 3-4 güne bölüyor ve en iyi saç ekim sonuçlarına imzasını atıyor.

4- Doku Tıp Merkezi

Doku Tıp Merkezi, İstanbul'un en popüler saç ekimi ve saç restorasyon kliniklerinden biri olmakla beraber Serkan Aygın tarafından yönetiliyor. Şehrin Şişli semtinde çok modern bir yerde bulunan klinik, A++ ve JCI sertifikalarına uygun şekilde saç ektirme işlemi yapıyor. Profesyonel ekibi ve yüksek hizmet kalitesi ile hastalarına üst düzey saç ekim hizmeti sunmaya devam eden Doku Tıp Merkezi’nde saç ektirme fiyatları 2.500-3.000 Euro arasında değişiklik gösteriyor.

5- Este World Saç Ekim Merkezi

Birçok kişinin Türkiye’nin en iyi saç ekim merkezi olarak tanımladığı Este World Saç Ekim Merkezi, en iyi saç ekim yöntemi olarak Safir FUE saç ekimi yöntemini kullanıyor ve böylece saç ektirme yapılan bölgedeki kanallar çelik uçlarla değil, gerçek safir uçlu cihazla açılıyor. Safir uçlar, saç ekimi yapılacak bölgede küçük ve düzgün mikro kanalların açılmasını sağlıyor. Doku deformasyonunun neredeyse sıfıra indirildiği kabuklanmayı azaltan bu yöntem, başarı oranını maksimuma çıkarıyor. Böylece zarar görmemiş kafa derisi daha hızlı iyileşiyor ve işlemden sonra herhangi bir iz kalmıyor.

En İyi Saç Ekim Merkezi Nasıl Seçilir?

En iyi saç ekim merkezi tercihi yapabilmek için en önemli şey, şüphesiz en iyi saç ekim tekniği sunan saç ektirme merkezini bulabilmektir. En iyi saç ekim tekniği ise kişiye en uygun olan şekilde seçilen yöntemdir. Bundan dolayı saç ekimi işlemi yaptıracak olan kişilerin lider bir kliniğe başvurması ve en iyi uzmanlarla birlikte saç ekim yöntemini seçmesi gerekir. Saç ekim merkezinin ekibi, hijyeni ve kullanılan teknolojiler de saç ektirme süreciniz için oldukça önem taşır. Kısacası en iyi saç ekim merkezi hangisi diye araştırmadan önce bu noktaları göz önüne almak gerekir.

Saç Ekiminin Bilinmeyen Sırları Nelerdir?

Saç ekimi denilince akla gelen ilk kavram grefttir. Greft, vücudunuzun bir bölgesinden, vücudun başka bir bölgesine damar ve sinir bağıntısı olmadan alınan dokuların nakli olarak adlandırılır. Bu nakil süreci için ise farklı saç ekim yöntemleri tercih edilir ve saç ekme fiyatları genellikle greft sayısı üzerinden hesaplanır. Greftler en çok şu 3 saç ektirme yöntemi ile uygun bölgeye aktarılır: FUT, FUE, Safir FUE. En iyi saç ekim yöntemi ise uzmanlar tarafından kararlaştırılır.

En İyi Saç Ekimi Sonucu Nasıl Elde Edilir?

En iyi saç ekim sonucunu elde etmek için önemli olan iki aşama vardır: işlem öncesi süreç ve işlem sonrası süreç. İşlem öncesi süreçte saç ekimi işlemi yaptıracak kişi, uzman bir klinik ve doktor seçmeli, yapılan önerileri takip etmelidir. Saç ektirme sonrasında ise işlem yapılan kişi ilgili alana özen göstermeli, bir süre güneş ışınlarından kaçınmalı ve doktorun önerdiği ürünleri düzenli olarak kullanmalıdır.

En İyi Saç Ekim Yöntemi Hangisidir?

En iyi saç ekim yöntemi kişinin gereksinimlerine ve donör alanın uygunluğuna göre seçilse de en temelde şu iki saç ekim yönteminden söz etmek mümkündür:

1-Safir FUE Saç Ekimi

Herkesin bildiği gibi safir en değerli taşlardan biridir. Sertliği, dayanıklılığı ve parlaklığı ile de bilinir. Safir FUE saç ekimi, FUE saç ekimi söz konusu olduğunda gelişen teknoloji ile birlikte saç ekim teknikleri içerisinde en modern ve yaygın olarak kullanılan yöntemlerden biridir. Safir FUE saç ekimi, hasta lokal anestezi ile rahat ettirildikten sonra donör bölgeden saç köklerinin mikro motor yardımıyla tek tek toplanmasıyla doğal görünümlü sonuçlar elde etmek için uygulanır. Bu yöntemle çıkarılan foliküller önceden hazırlanmış kesi bölgelerine nakledilir.

2-DHI Saç Ekimi

Direkt Saç Ekimi veya DHI tekniği, donör bölgeden alınan greftlerin “Choi Pen” adı verilen özel bir kalem ile çok kısa sürede ekilmesi işlemidir. Bu yöntemi özel kılan ise “Choi Pen” adlı alettir. Bu medikal kalem sayesinde hem greft toplanabilmekte hem de saç ekimi yapılabilmektedir.

Saç Ekim Fiyatları Ne Kadar?

Saç ekme fiyatları birçok faktöre göre değişiklik gösterse de Türkiye'de 3000 greftlik saç ekimi maliyeti 30.000 TL ile 40.000 TL arasındadır. Türkiye'de saç ekimi maliyetinin seçilen tedavi türüne göre belirlendiği de unutulmamalıdır. Sizler de tercih ettiğiniz firmalarla iletişime geçebilir ve saç ekimi 2022 fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

5000-5500 Greft Saç Ekimi Fiyatları Ortalama Ne Kadar?

5000-5500 greft saç ekimi fiyatları ortalama ne kadar diye merak ediyorsanız hemen cevaplayalım. 5000 greft saç ekimi yapılması gereken kişi, 10.000 TL, 5500 greft için 16.000 TL ödemelidir. Bu ücret, tercih edilen kliniğe göre değişiklik gösterebilir.

4000-4500 Greft Saç Ekimi Fiyatları Ortalama Ne Kadar?

Saç ektirme fiyatları tercih edilen kliniğe göre değişiklik gösterse de doktor tarafından analiz edildikten sonra 4000 grefte ihtiyacı olduğu söylenen bir hasta, saç ekim işlemi için 15.000 TL ödemelidir.

3000-3500 Greft Saç Ekimi Fiyatları Ortalama Ne Kadar?

Doktor tarafından analiz edildikten sonra 3000 grefte ihtiyacı olduğu söylenen bir hasta için saç ekim fiyatları için 10.000-15.000 TL arasında değişiklik gösterecektir.

Dünyanın En İyi Saç Ekim Merkezleri Türkiye’de Mi?

Bu soruya cevabımız, evet!

Saç ekimi Türkiye'de her zaman trend olmuştur. Bu nedenle, Türkiye'de harika saç ekimi cerrahları bulmak hiç de zor değildir. Dahası, saç ekim cerrahları oldukça deneyimlidir. Ayrıca, gelişmiş tedavi teknolojilerine ve tekniklerine erişimleri vardır.

Avrupa ülkeleri ve Amerika Birleşik Devletleri'nin aksine, Türkiye'de saç ekimi hizmeti almak için vakit kaybetmeye gerek yoktur. Bunun nedeni, çok sayıda yüksek kaliteli kliniğin JCI onaylı olmasıdır. Bu sayede Türkiye yüksek arz ihtiyacını kolaylıkla karşılamaktadır.

Aynı zamanda Türkiye, Avrupa ile Asya arasında bir köprü görevi görmektedir. Bu nedenle Orta Doğu ve Kuzey Afrika'nın yanı sıra her iki kıtanın ülkelerinden de saç ekimi yaptırmak isteyen kişiler için oldukça çekicidir. Stratejik konumu, Türkiye’yi saç ekimi için çok daha popüler bir yer haline getirmektedir.

*Advertorial

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde