Türkiye’nin Canı! Rize Hemşin’deki karakovan arıcılığına destek

Türkiye’nin Canı! Rize Hemşin’deki karakovan arıcılığına destek

Polisan Holding’in İş Ortaklarından Polisan Kansai Boya, 2018 yılından bu yana WWF-Türkiye tarafından sürdürülen Türkiye’nin Canı Küçük Destek Programı’nın 4’üncü dönemine bu yıl da destek veriyor.

Türkiye’nin Canı! Rize Hemşin’deki karakovan arıcılığına destek
16px
24px
04.12.2019 11:55
ABONE OLgoogle

Polisan Kansai Boya’nın programın bu sene dahil olduğu Seçici Kurul Toplantısı’nda Rize Hemşin’deki karakovan arıcılığı, Muğla Fethiye’deki su samurları ile Trakya ve Bolu’daki şah kartallarını korumaya yönelik projelerin desteklenmesi kararlaştırıldı.

Dünyanın en büyük doğa koruma kuruluşlarından WWF’in uluslararası ağında yer alan WWF-Türkiye’nin yürütmekte olduğu Türkiye’nin Canı Küçük Destek Programı sayesinde bölgelerinde kaybolmaya yüz tutmuş canlı türlerinin korunması için çalışan yerel sivil toplum kuruluşlarının projelerine hem maddi hem de bilimsel destek sağlanıyor. 

4. Dönem’de desteklenecek projelerin değerlendirildiği akademi, sivil toplum, basın, kamu ve özel sektör kuruluşlarının temsilcilerinden oluşan Seçici Kurul’da yer alan Polisan Holding Sürdürülebilirlik ve Yönetim Sistemleri Müdürü Dilek Sarıaslan; “Kapsayıcı bir temsiliyet ile oluşturulan kurul toplantısında bu dönem destek almaya hak kazanan projeleri belirledik. Değerlendirme sürecinde gereklilik, uygulanabilirlik, bütçe maliyet etkinliği, devamlılık ve kalıcılık gibi kriterler üzerinden incelemelerimizi yaptık” şeklinde konuştu.

Polisan Holding CEO’su Murat Yıldıran da; “Sürdürülebilir kalkınma prensiplerine uyumlu olarak operasyonlarımızda çevresel duyarlılığı göz önünde bulundurmaktayız. Bu yönde, uygarlığın beşiği Anadolu’muzun doğal mirası olan biyolojik çeşitliliğin korunması adına yürütülen Türkiye’nin Canı kampanyasını desteklemekten gurur duymaktayız. Yereldeki proje sahiplerinin enerjisi ile temas etmek bizler için de keyifli ve umut verici bir süreç. Gelecek nesillere karşı olan sorumluluğumuzun bilinci ile bu çalışmaların dalga etkisi yaratarak çoğalmasını arzuluyorum” dedi. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde