Turkcell'in Londra'daki uluslararası yatırımcı toplantısı neden boş kaldı?

Turkcell'in Londra'daki uluslararası yatırımcı toplantısı neden boş kaldı?

Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, Turkcell'in gelecek üç yıllık döneme ilişkin hedeflerini Londra'da uluslararası yatırımcılara yönelik düzenlediği toplantının ardından basına duyurdu.

Turkcell'in Londra'daki uluslararası yatırımcı toplantısı neden boş kaldı?
16px
24px
14.11.2019 12:48
ABONE OLgoogle

Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, Londra'da uluslararası yatırımcılarla ve basın mensuplarıyla biraya geldi. Erkan instagram adresinden toplantıya ilişkin resimler paylaştı. Resimlerde dikkat çeken en önemli ayrıntı ise salonun oldukça boş olmasıydı.

Daha önce kalabalık salonlarda görmeye alıştığımız Murat Erkan, bu kez boş salona Turkcell'in hedeflerini açıkladı. 

?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" data-instgrm-version="12" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);">
?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" style=" background:#FFFFFF; line-height:0; padding:0 0; text-align:center; text-decoration:none; width:100%;" target="_blank">
Bu gönderiyi Instagram'da gör

?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" style=" color:#000; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px; text-decoration:none; word-wrap:break-word;" target="_blank">Turkcell yönetim ekibi olarak yeni dönem stratejilerimizi Londra’da yatırımcılarımız ve analistler ile paylaştık.

Murat Erkan (@murat__erkan)'in paylaştığı bir gönderi ()

Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, Türkiye'de 2022 sonuna kadar her yıl 1 milyon yeni müşteri kazanmayı hedeflediklerini belirterek, "Bunun belli bir kısmını rekabetten, daha çoğunu yeni hizmetlerden ve yeni müşterilerden kazanacağız. Özellikle de faturalı müşterilerden olacağını söyleyebilirim." dedi.

Şirketin, 25'inci yılını kutladığı 2019'un dokuz aylık dönemini başarıyla tamamladığını anlatan Erkan, gelecek üç yıl boyunca hem operasyonel hem de finansal açıdan güç kazanmaya devam edeceklerini söyledi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde