Turkcell'de 3 istifa daha: Ayrılanların sayısı 11'e çıktı

Turkcell'de 3 istifa daha: Ayrılanların sayısı 11'e çıktı

Turkcell'de 3 genel müdür yardımcısı istifa etti.

Turkcell'de 3 istifa daha: Ayrılanların sayısı 11'e çıktı
16px
24px
13.04.2015 19:31
ABONE OLgoogle
Şirket tarafından KAP'a yapılan açıklamada: "Şirketimizde Kurumsal Pazarlama ve Satış Grubundan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, Regülasyon, Hukuk ve Operatörlerarası İş Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Çataltepe ve Hukuktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tolga Cem Seyfeli 17 Nisan 2015 tarihinden geçerli olmak üzere görevlerinden ayrılma kararı almışlardır. Bugüne kadar gösterdikleri katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyor, bundan sonraki iş yaşamlarında başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

2003’TEN BERİ TURKCELL’DEYDİ

Selen Kocabaş Turkcell ailesine 2003 yılında katıldı. Profesyonel iş hayatına Koç Holding'de management trainee olarak başlayan Kocabaş, Arçelik'te İnsan Kaynakları Uzmanı olarak çalışmış, daha sonra 5 yıl boyunca Marshall'da İnsan Kaynakları Koordinasyon Şefi, ardından 4 yıl DanoneSA'da Su ve Süt şirketlerinin kurulması, yapının oluşturulması ve doğru insan kaynaklarıyla yönetilmesi konularında İnsan Kaynakları Direktörü olarak çalıştı. Selen Kocabaş, İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat bölümü mezunu. Marmara Üniversitesi'nde İnsan Kaynakları Yönetimi üzerine lisansüstü eğitimin tamamladı.

BOĞAZİÇİ MEZUNU

Tayfun Çataltepe Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Mühendisliği’nden mezun olduktan sonra, Michigan Teknoloji Üniversitesi’nden Yüksek Lisans derecesini, California Üniversitesi’nden de Doktora derecesini aldı. 1990-1998 yılları arasında Bell Laboratuarları'nda Araştırma ve Geliştirme Mühendisi, 1998-2003 arasında AT&Tde IP Network ve Servis Planlama projelerinin yönetimi görevlerini üstlendi. 2003-2004 arasında Aycell Teknik Operasyonlar Genel Müdür Yardımcısı, 2004-2006 arasında AVEA Şebeke Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Çataltepe, daha sonra Ernst& Young şirketinde Birleşme ve Satın alma Sonrası Kurumsal Entegrasyon Servisleri Avrupa Telekom Sektör Sorumluluğu görevini yürüttü. 2007 yılından beri Turkcell'de Genel Müdür yardımcısı olarak görev yapıyor.

DEVLET İLE İLİŞKİLERİ YÜRÜTTÜ

Tolga Cem Seyfeli, 2011 yılından bu yana Turkcell’de Kurum ve Devlet İlişkileri Direktörü olarak görev yaptı. Seyfelli, Türk Telekom, Ulaştırma Bakanlığı ve Botaş’da hukuk danışmanı olarak görev yapmıştı. Gazi Üniversitesi’nde Özel Hukuk ve Rekabet Hukuku alanında yüksek lisansını tamamlayan Seyfelli, aralık 2013’de Hukuk Genel Müdür Yardımcılığına atanmıştı.

DAHA ÖNCE DE 8 İSİM İSTİFA ETMİŞTİ

SPK atamalarından sonra Turkcell’in yönetim takımından ayrılan 8 isim şunlardı:

Cenk Bayrakdar (Turkcell Yeni Teknoloji İşleri Genel Müdür Yardımcısı)

Emre Sayın (Turkcell Bireysel İşler Genel Müdür Yardımcısı)

Ekrem Yener (Turkcell Uluslararası Genişlemeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı)

Hulusi Acar (Turkcell Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı)

Koray Öztürkler (Turkcell Kurumsal İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı)

Meltem Kalender (Turkcell İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı) 

Lale Saral Develioğlu (Turkcell Uluslararası İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı) 

Süreyya Ciliv (Turkcell Genel Müdürü)
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde