Turizm Otelciler Federasyonu Başkanı CHP'den aday

Turizm Otelciler Federasyonu Başkanı CHP'den aday

Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı Sururi Çorabatır, CHP'den milletvekili olmak için aday adayı olduğunu duyurdu. Çorabatır, geçtiğimiz Kasım ayında 3 yıllığına daha TÜROFED Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmişti

Turizm Otelciler Federasyonu Başkanı CHP'den aday
16px
24px
26.03.2023 09:37
ABONE OLgoogle

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler öncesi çeşitli sektörlerden milletvekili olmak için aday adayı olan isimler devam ediyor. Son olarak Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı Sururi Çorabatır, CHP’den Antalya milletvekili olmak için aday adayı oldu.

30 Kasım tarihinde Ankara’da düzenlenen Türkiye Otelciler Federasyonu’nun 7. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Çorabatır’ın 3 yıl daha TÜROFED Yönetim Kurulu Başkanı olmasına karar verilmişti.

TÜROFED Genel Kurulunun açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de katılmıştı.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde