Turgay Ciner'den korona mesajı: Bu gerekçeyle işçi çıkartmayacağız

Turgay Ciner'den korona mesajı: Bu gerekçeyle işçi çıkartmayacağız

Ciner Grubu Başkanı Turgay Ciner, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkilerine karşı açıklama yaptı. Ciner, "Bu gerekçeyle işçi çıkartmayacağımızı değerli çalışanlarımıza ve aziz milletimize saygıyla duyuruyoruz" dedi.

Turgay Ciner'den korona mesajı: Bu gerekçeyle işçi çıkartmayacağız
16px
24px
30.03.2020 15:09
ABONE OLgoogle

Ciner Grubu Başkanı Turgay Ciner, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına yürütülen mücadeleye dikkat çektiği mesajda, bu süreçte grup bünyesindeki tüm sektör çalışanlarının işlerine devam edeceğini duyurdu.

Ciner, şunları kaydetti:

"Ülkemizi de etkileyen küresel korona salgınına karşı devletimiz ve milletimiz olarak birlikte büyük bir mücadele süreci içerisindeyiz. İş insanlarından koronavirüse karşı vefa salgını: İşçi çıkarmayı düşünmek dahi vatan hainliğidir

En başta gece gündüz demeden ve hayatlarını riske atarak sevdiklerimizi korumaya, kurtarmaya çalışan her kademedeki, ellerinden gözlerinden öpülesi, sağlık emekçilerimiz olmak üzere, bu mücadelede milletimize hizmet için fedakarca görev yapan kamu ve özel tüm yetkili ve görevlilere Ciner Grubu olarak en derin şükranlarımızı sunuyoruz. Habertürk'te koronavirüs paniği!

Biliyoruz ki, millet olmak; öncelikle kederde ve kıvançta, tasada ve sevinçte birlikte olmak, milli dayanışma demektir.

İşte bu bilinçle bu mücadele sürecinde yer almak amacıyla Ciner Grubu olarak;

Koronavirüs salgını sürecinde, gerek sanayi gerekse medya sektöründeki değerli çalışanlarımızla iş ilişkimizi devam ettireceğimizi; korona salgını gerekçesiyle işçi çıkartmayacağımızı, bu sebeple iş ilişkimizi sonlandırmayacağımızı değerli çalışanlarımıza ve aziz milletimize saygıyla duyuruyoruz.

Binlerce değerli çalışanıyla Ciner Grubu, milletimizin ve devletimizin salgına karşı verdiği bu mücadele sürecinin sosyal ve ekonomik cephesine bu kararıyla katkı yapacak olmaktan gurur ve mutluluk duymaktadır."

Ciner Grubu, bünyesinde Show TV, Bloomberg HT ve Habertürk'ü de bulunduruyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde