Tuma Çelik sadistçe ve hunharca tecavüz etti!

Tuma Çelik sadistçe ve hunharca tecavüz etti!

HDP'li vekilin tecavüz ettiği mağdur kadın konuştu: Tuma Çelik bana o gün sadistçe, hunharca, zorla, canımı acıta acıta tecavüz etti. 'Benim diğer yüzümü tanımıyorsun. Olayı unut yoksa seni mahvederim' diyerek tehdit etti.

Tuma Çelik sadistçe ve hunharca tecavüz etti!
16px
24px
19.07.2020 06:25
ABONE OLgoogle

HDP Muş Milletvekili Mensur Işık'ın eşini dövmesinin ardından HDP Mardin Milletvekili Tuma Çelik'in bir kadına tecavüz ettiğine ilişkin haber gündeme bomba gibi düştü. Tecavüz mağduru kadın kan donduran olayı Sabah'a anlattı. Tecavüze uğrayan kadının yaptığı açıklamalar durumun vehametinin ne boyutlarda olduğunu gözler önüne serdi.

Çelik'in fezlekenin TBMM'ye ulaşmasının ardından partisinden istifa etmesi de "danışıklı döğüş" olarak değerlendirildi. Mağdur kadın şunları anlattı:

 Yardım edeceği gerekçesiyle görüşmeler sırasında zorla ve istemim dışında tecavüz etti. O gün sadistçe, hunharca, zorla, canımı acıta acıta tecavüz etti. Tecavüz skandalı ortaya çıkan HDP Mardin Milletvekili Tuma Çelik partisinden istifa etti

 HDP Mardin milletvekilleri Ebru Günay ve Pero Dündar'a anlattım yaşadıklarımı. İlk etapta inandılar. Sonra 'Biz araştırıp gereğini yaparız, sen bu olayı kapat ve unut' diyerek beni vazgeçirmeye çalıştılar.

BENİ TEHDİT ETTİ

 Çocuklarım üzerinden tehdit ettiler. HDP'li Turna Çelik beni tehdit etti. Bana "Sen benim diğer yüzümü tanımıyorsun neler yapabileceğimi bilmiyorsun Olayı kapatacaksın yoksa seni mahvederim " dedi. Bana bir daha memleketime ayak basamaz hale getireceklerini söylediler. Ben de "Buradan gidecek ve bir daha buraya ayak basamayacak biri var ise o da sizsiniz" dedim.

Yaşadığım şehri terkettim. 27 yıllık eşimle boşandım. Eşim, mücadelemden vazgeçmememi istedi ama toplumdaki mecburiyetten dolayı ağlaya ağlaya boşandık.

Bu alçak adam bana yaşattıklarının hesabını adalette verene kadar vazgeçmeyeceğim. Bu süreçte benim yanımda olan avukatım Adile Çelik hanıma, devlet ve emniyet görevlilerine. Valimize, İçişleri Bakanına ve bütün kadınlara teşekkür ederim.

VAZGEÇMEYECEĞİM

 Kanayan yaram kabuk tutup tutup tekrar kanıyor. 1 yıl önce yaşadığım kabustan uyanamıyorum. Ama bu adam ve onun gibiler cezasını çekmeden vazgeçmeyeceğim. Çocuklarım ve onurum için vazgeçmeyeceğim.
 "Bana iftira atıyorsun" diyor, sen kimsin ki sana iftira atayım. Sen benim onurlu yaşamımın, tertemiz ailemin tek bir günü, tek bir an'ı etmezsin. "Beraat edeceğim" diyormuş sağda solda. Eğer böyle birşey olursa kabusum karabasana döner.

Bu alçaklar sözde kadın haklarını koruyorlar ama bunun ne kadar yalan olduğunun en bariz örneği benim.

KADINLAR ADINA BU MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ

Mağdurenin avukatı Adile Çelik de olayın en başından bu yana müvekkilinin kararlı duruşunun altını çizdi ve HDP'lilerin bütün tehditleri ve korkutma girişimlerine karşın hakkını aramaktan, mücadelesini vermekten vazgeçmediğini söyledi. Bütün mağdur kadınlar adına bu mücadeleye devam edeceklerini de söyledi.

Şebnem Bursalı/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde