Trump meğer kobay olmuş

Trump meğer kobay olmuş

ABD Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Başkanı Dr. Anthony Fauci, ABD Başkanı Donald Trump'ın sağlık durumunun, ilaç şirketi Regeneron tarafından geliştirilen antikor bileşimi sayesinde iyiye gitmiş olabileceğini kaydetti...

Trump meğer kobay olmuş
16px
24px
09.10.2020 08:44
ABONE OLgoogle

ABD Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Başkanı Dr. Anthony Fauci, ABD Başkanı Donald Trump'ın sağlık durumunun, ilaç şirketi Regeneron tarafından geliştirilen antikor bileşimi sayesinde iyiye gitmiş olabileceğini kaydetti.

Dr. Fauci, MSNBC'ye yaptığı açıklamada, Trump'ın durumunun "büyük ihtimalle" deneysel antikor tedavisiyle iyiye gittiğini söyledi.

Bu, ilaç şirketi Regeneron tarafından üretilen bir antikor bileşimi ve bu antikorlar kendi bağışıklık sistemimizin davranışlarını taklit ediyor.

Antikorlar koronavirüse bizzat yapışarak onların vücudun sağlıklı hücrelerine girmesine engel oluyor ve virüsün bağışıklık sisteminin diğer unsurları tarafından da kolayca fark edilmesini sağlıyor.

Fauci, ABD'de 210 bin, dünya genelinde ise bir milyon kişiyi öldüren koronavirüs salgının gripten çok daha ciddi olduğunu da ekledi.

Trump'ın koronavirüsü mevsimsel grip ile karşılaştıran Twitter mesajına, "yanıltıcı bilgi içerdiği" gerekçesiyle uyarı ibaresi konmuştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde