Trump'ın tecavüz davasıyla ilgili verdiği ifadenin kaydı yayınlandı

Trump'ın tecavüz davasıyla ilgili verdiği ifadenin kaydı yayınlandı

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın E. Jean Carroll adlı kadın tarafınca tecavüzle suçlandığı dava için verdiği ifadenin video görüntüleri gösterildi. Videoda Trump, Carroll'un iddialarını reddederken davanın bir aldatmaca bulunduğunu savundu.

Trump'ın tecavüz davasıyla ilgili verdiği ifadenin kaydı yayınlandı
16px
24px
06.05.2023 04:42
ABONE OLgoogle

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın, E. Jean Carroll adlı kadın tarafından tecavüzle suçlandığı dava için verdiği ifadenin video görüntüleri yayımlandı.

Üzerinde 19 Ekim 2022 tarihi bulunan 48 dakikalık videoda, Trump'ın, Carroll'un avukatı Roberto Kaplan'ın sorularını cevapladığı görüldü.

Videoda, Trump, Carroll'un iddialarını reddederken, "görünüşüne bakarak onun kendi tercihi olmayacağını ve davanın bir aldatmaca olduğunu" savundu.

Trump, avukat Kaplan'a da dönerek, "Dürüst olmak gerekirse, siz de benim seçimim olmazdınız. Umarım bunu hakaret olarak almazsınız, ancak hiçbir koşulda sizinle ilgilenmezdim" ifadelerini kullandı.

İfade sırasında Trump'ın, kendisine gösterilen bir fotoğrafta Carroll'u, eski eşi Marla Maples zannetmesi de dikkati çekti.

E. Jean Carroll'un, 1990'larda kendisine tecavüz ettiği iddiasıyla Trump hakkında açtığı dava, New York'ta devam ediyor.

Dava ile ilgili kapanış savunmalarının, önümüzdeki hafta başında yapılması bekleniyor.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde