Troyalı Helen gitti, Truvalı Nurten geldi!

Troyalı Helen gitti, Truvalı Nurten geldi!

Türk iş dünyasında ilginç olayların arkası kesilmiyor. Gülsüm Azeri'den sonra bir başka başarılı iş insanı olan Nurten Öztürk'e ilişkin bir detay dikkat çekti

Troyalı Helen gitti, Truvalı Nurten geldi!
16px
24px
09.08.2019 19:30
ABONE OLgoogle

Opet'in Çanakkale Tevfikiye köyünde hayata geçirdiği Troya projesinde yer alan kültür merkezindeki "Truvalı Helen" portresi ziyaretçilere tanıdık geldi.

Ressam Erdal Sezer'in tuvalinden çıkan bu eserde geleneksel Truva kıyafetleri içerisinde resmedilen Opet'in Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten Öztürk'ten başkası değildi.

Aydınlık'ın haberine göre Tarihe Saygı Projesi’yle Gelibolu Yarımadası’nı bölge tarihine yakışır bir çehreye kavuşturmayı amaçlayan OPET, 2018 Troya Yılı kapsamında arkeo-köye dönüşen Tevfikiye Köyü’nde birçok çalışma yürüttü.

Troya Milli Parkı’nda Opet tarafından sürdürülen yenileme ve rehabilitasyon çalışmalarından dolayı OPET Yönetim Kurulu Kurucu Nurten Öztürk’e Çanakkale Valiliği de özel olarak teşekkür etmişti.  Cumhurbaşkanlığı Forsu ne hallere düştü: Site yönetimine Forslu dilekçe

CUMHURBAŞKANLIĞI FORSLU TALEP

Başarılı iş insanı Nurten Öztürk'ün “Troyalı Helen” portresi, Aydınlık'ın hafta içerisinde gündeme bomba gibi düşen özel haberini akıllara getirdi. O haber şöyleydi: T.C. Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Başkan Vekili Gülsüm Azeri'nin oturduğu siteden bir talebi oldu. Aydınlık'a ulaşan dilekçe görüntüsüne göre Gülsüm Azeri, Mashattan Site Yönetimi'ne hitaben yazdığı 26 Haziran 2019 tarihli dilekçede, iki ayrı blokta sahip olduğu iki daireye güvenlik nedeniyle araç giriş çıkışlarının sorunsuz şekilde yapılması için talepte bulundu.

Elbette bu talep gayet normal. Ancak bir site sakininin hakkı olan bir talebi site yönetimine Cumhurbaşkanlığı Forsu bulunan ve Cumhurbaşkanlığı'ndaki ünvanın belirtilerek yapılması dikkat çekti. Başarılı bir iş insanı olan Gülsüm Azeri, geçen yıl ekim ayında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından T.C. Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu'na atandı.

Geçen yılki kabinede de bakan olarak bir süre kulislerde adı geçen Gülsüm Azeri, Şişecam ve OMV Petrol Ofisi gibi şirketlerde üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu. Azeri, halen Tekfen Holding'te bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde