Trendyol'dan çocuklara Nazi tişörtü skandalı!

Trendyol'dan çocuklara Nazi tişörtü skandalı!

Trendyol.com, hapsiburada.com, n11.com gibi popüler alışveriş sitelerinde Nazi baskılı bir çocuk t-shirt'ü satılması tepkilere neden oldu...

Trendyol'dan çocuklara Nazi tişörtü skandalı!
16px
24px
04.03.2020 07:31
ABONE OLgoogle

Ekşi sözlükte gündem olmasının ardından kısa sürede Twitter gündemine de oturan olay sonrasında Trendyol hiçbir açıklama yapmadan ürünü kaldırdı.

Tshirthane isimli markanın kendi sitesinde satışını yaptığı ürün aynı zamanda popüler online alışveriş sitesilerinde de satılıyor. Mağazalarımız bölümünde trendyol.com, n11.com, hepsiburada.com, çiçeksepeti.com, epttavm.com, gittigidiyor.com, 1v1y.com gibi popüler internet alışveriş siteleri görülüyor.

Sosyal medyada gelen tepkiler üzerine Trendyol markanın bu ürününü satıştan kaldırsa da arama motorunda gerekli anahtar kelimelerle yazıldığında satıldığı link çıkıyor.

Aynı durum n11.com için de geçerli. Farklı markaları satışa sunan PTT alışveriş sitesinde ise ürün satışı devam ediyor.

TRENDYOL'DAN AÇIKLAMA

Satışına aracılık etmeyi asla kabul edemeyeceğimiz bir ürünü platformumuzdan derhal kaldırdık. Müşterilerimize uyarıları için teşekkür ederiz.

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde