Trabzonspor evinde Konyaspor'a yıkıldı

Trabzonspor evinde Konyaspor'a yıkıldı

Süper Lig'in 33. haftasında Trabzonspor sahasında İttifak Holding Konyaspor'u konuk etti. Ev sahibi Trabzonspor karşılaşmadan 4-3'lük skor ile mağlup ayrılan taraf oldu. Bu sonuç sonrası Başakşehir, Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan etti.

Trabzonspor evinde Konyaspor'a yıkıldı
16px
24px
19.07.2020 23:19
ABONE OLgoogle

Üst üste aldığı başarısız sonuçlarla şampiyonluk yarışında avantajı Medipol Başakşehir'e kaptıran Trabzonspor, Süper Lig'e tutunma mücadelesi veren İttifak Holding Konyaspor'u konuk etti.

Hızlı başlayan mücadelede ev sahibi Trabzonspor 12. dakikada Ekuban'ın asistinde Sörloth'un topu ağlara göndermesi sonucu mücadelede 1-0 öne geçti.

İlk yarının bitmesine 3 dakika kala konuk Konyaspor, mer Ali'nin sol kanattan yaptığı ortada Rijad Bajic'in golü ile skoru eşitledi.

Trabzonspor karşılaşmanın ikinci yarısına çok hızlı başladı 56. dakikada Sörloth'un penaltıdan ve 61. dakikada Novak'ın attığı goller ile skoru 3-1'e getirdi. Bu skorun ardından konuk ekip Konyaspor inanılmaz bir geri dönüşe imza attı., Levan Shengelia, Skubic ve Thuram'ın attığı goller ile sahadan 4-3 galip ayrılan taraf oldu.Bordo - mavililer, bu sonuçla bitime 1 hafta kala şampiyonluk şansını yitirmiş oldu. Başakşehir tarihinde ilk kez Süper Lig şampiyonu oldu.

Trabzonspor Süper Lgi'in son haftasında Kayseri deplasmanına konuk olacak, Konyaspor ise sahasında Alanyaspor'u ağarlayacak.İşte mühtiş maçtan önemli anlar...

DK 3: KRİTİK MÜDAHALE! Ceza sahasının sağ çaprazında topla buluşan Abdülkadir Ömür son çizgiye hareketlenen Kamil Ahmet'i gördü. Kamil Ahmet'in içeri çevirmek istediği topa son anda ayak koyan Alper topu kornere attı.

DK 4: TEHLİKELİ POZİSYON! Alper'in pasıyla ceza sahasının hemen dışında topla buluşan Ömer Ali Şahiner sert bir vuruş yaptı. Yerden seken topu kaleci Uğurcan kornere çeldi.

DK 7: YAN AĞLARDA! Abdülkadir Ömür'ün ceza sahası dışından yaptığı vuruşta top Konyaspor savunmasına da çarpıp yan ağlarda kaldı.

Dk 12: GOL! Ani gelişen Trabzonspor atağında Ekuban savunma arkasına sarkan Sörloth'a çok şık bir pas yolladı. Yıldız futbolcu kaleci Ertuğrul'dan sıyrıldıktan sonra açısını kaybetmesine rağmen harika bir vuruş yaptı ve takımını öne geçirdi.

DK 26: MÜTHİŞ POZİSYON! Jonsson'un savunma arkasına yolladığı topu kontrol eden Milosevic topu rakibinden kurtarıp çaprazdan vuruşunu yaptı. Kaleci Uğurcan'dan seken topa Jevtovic gelişine vurdu ancak top Manuel da Costa'ya çarpıp kornere gitti.

DK 42: GOL! Ömer Ali'nin sol kanattan yaptığı ortada Rijad Bajic etkili bir kafa vuruşu yaptı ve top kaleci Uğurcan'ın müdahalesine rağmen ağlarla buluştu.

DK 45+1: GOLE İZİN VERMEDİ! Skubic'in sağ kanattan yaptığı ortada top Novak'tan sekip bir anda kaleye yöneldi. Kaleci Uğurcan son anda topu kornere çelmeyi başardı.

DK 52: PENALTI! Campi'nin pasıyla savunma arkasına sarkan Sörloth, Anicic'in müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını işaret etti.

DK 56: GOL! Penaltıda topun başına geçen Alexander Sörloth düzgün bir vuruşla kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti.

DK 61: GOL! Guilherme'nin sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortayı arka direkte tamamlayan Novak farkı ikiye çıkaran golü kaydetti.

DK 66: DIŞARI GİTTİ! Rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Abdülkadir Ömür süratle Konyaspor ceza sahasına yaklaştı ve sol ayağının içiyle uzak köşeye vuruşunu yaptı fakat top az farkla yandan dışarı gitti.

DK 72: İPTAL EDİLEN GOL! Badou Ndiaye ceza sahasının biraz dışında topla buluştu ve şutunu attı. Meşin yuvarlak uzak köşeden ağlara giderken önceki pozisyonda elle oynama tespit edildiği için gol geçerlilik kazanmıyor.

DK 82: GOL! Serbest vuruşta topun başına geçen Levan Shengelia enfes bir frikik golüne imza attı ve farkı bire indirdi.

DK 88: GOL! Penaltıda topun başına geçen Skubic sert bir vuruşla skora dengeyi getirdi.

DK 90+1: GOL! Shengelia'nın ortasında arka direkte kafayı vuran Thuram, Konyaspor'u 4-3 öne geçiren golü kaydetti!

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde