Trabzonspor darmadağın! Abdullah Avcı yolcu

Trabzonspor darmadağın! Abdullah Avcı yolcu

Süper Lig'in 18'inci haftasında Trabzonspor deplasmanda Alanyaspor'a konuk oldu. Ligde zor günler geçiren Karadeniz ekibi deplasmanda da Alanyaspor'a 5-0 mağlup oldu.

Trabzonspor darmadağın! Abdullah Avcı yolcu
16px
24px
10.01.2023 05:21
ABONE OLgoogle

Spor Toto Süper Lig 18’inci haftanın kapanış mücadelesinde adeta gol yağmuru yaşandı.

Alanyaspor’a konuk olan son şampiyon Trabzonspor bozguna uğradı. Geçtiğimiz sezondan uzak bir futbol sergileyen Karadeniz ekibi, Alanyaspor’a 5-0 mağlup oldu.

Akdeniz ekibine galibiyeti getiren golleri 14. Dakikada Efecan Karaca, 37 ve 45+7’de Ahmed Hassan, 76. dakikada Eduardo ve 78. dakikada Yusuf Özdemir kaydetti. 

Futbolcuların oynadığı futboldan memnun olmayan Trabzonsporlu taraftarlar sosyal medyadan takımlarına ateş püskürdü.

Bununla birlikte Trabzonspor’a tecrübeli oyuncusu Vitor Hugo’dan kötü haber geldi. i. Bordo-mavililerin yıldız savunmacısı, Alanyaspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Brezilyalı futbolcu, önümüzdeki hafta oynanacak Başakşehir karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Alanyaspor’un 5-0’lık galibiyeti sonrası Trabzonspor 29 puanla 6’ncı sırada yer aldı. Alanyaspor ise puanını 24’e çıkararak 8’nci sıraya yerleşti.

Öte yandan ligde istenen performansı sergileyemeyen tecrübeli teknik direktör Abdullah Avcı ile yolların ayrılıp ayrılmayacağı ise sosyal medyada merak konusu oldu.

"HASTALIKLI VE GEÇİCİ OLMAYAN BİR DURUM VAR"

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Alanyaspor karşısında aldıkları 5-0'lık yenilginin ardından açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı, "Hastalıklı ve geçici olmayan bir durum var gibi duruyor" dedi.

Oyunun ilk 13 dakikasında planlarını doğru uyguladıklarını söyleyen Avcı, “13 dakikada üç net pozisyon yakaladık. Büyük takım refleksi bu tür pozisyonları gole çevirir. Gelen ilk top gol oldu, ikinci top gol oldu. Bugün 6 şutun 5’i gol oldu” ifadelerini kullandı.

Alışık olmadıkları bir süreç yaşadıklarını belirten Avcı, “Rakip bizi bekledi, daha hareketli olabilirdik. Girdikleri fırsatları değerlendirdiler, tebrik ederim” diye konuştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde