Trabzonspor, Malatyaspor'u tek golle geçti

Trabzonspor, Malatyaspor'u tek golle geçti

Süper Lig'de ikinci yarının ilk maçında Yeni Malatyaspor'u konuk eden lider Trabzonspor, sahadan 1-0 galip ayrıldı. Maç boyunca deyim yerindeyse tek kale oynayan Bordo Mavililer'in tek sayısı 23. dakikada Andreas Cornelius'tan geldi.

Trabzonspor, Malatyaspor'u tek golle geçti
16px
24px
07.01.2022 22:04
ABONE OLgoogle

Süper Lig'de ilk yarıyı en yakın takipçisi Konyaspor'un 7 puan önünde tamamlayan lider Trabzonspor, ikinci yarıya da galibiyetle başladı. Yeni Malatyaspor'u konuk eden Bordo Mavililer, hemen hemen tamamında üstün oynadığı maçı 1-0 kazandı. Trabzonspor'u galibiyete taşıyan isim 23. dakikadaki golüyle Andreas Cornelius oldu.

Trabzonspor'da 6 oyuncu, sakatlığı nedeniyle kadroda bulunmadı. Bordo-mavili takımda sakatlıkları bulunan Vitor Hugo, Trondsen, Serkan Asan ve Djaniny'nin yanı sıra, sezonu kapatan Edgar ile Gervinho kadroda yer almadı.

Teknik direktör Abdullah Avcı, sakat oyuncular ve Afrika Kupası'na giden oyuncuların yokluğunda Öznur Kablo Yeni Malatyaspor karşısına beklenen 11 ile çıktı. Stoperde Hüseyin Türkmen, Denswil ikilisini birlikte görevlendiren Avcı, sol bekte ise yeniden İsmail Köybaşı'yı sahaya sürdü. 16. haftadaki Fraport TAV Antalyaspor ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan Nijeryalı oyuncusu Nwakaeme, tedavisinin tamamlanması sonrası tekrar takımdaki yerini aldı.

Ligde Atakaş Hatayspor, Altay ve Medipol Başakşehir, kupada da Beypiliç Boluspor olmak üzere son 4 resmi karşılaşmada forma giyemeyen Nwakame, sakatlığını geride bırakarak formasına kavuştu.

Visca tribünden takip etti

Trabzonspor'un yeni transferi Edin Visca, Yeni Malatyaspor ile oynanan karşılaşmayı tribünden takip etti.

Boşnak oyuncu maç öncesinde sık sık cep telefonuyla taraftarları görüntüledi.

Bordo-mavili takım ile devre arasında sözleşme imzalayan Jean Evrard Kouassi ise Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele etmek için Fildişi Sahili Milli Takımı kadrosunda yer alıyor.

Ara transfer döneminde kendisine kulüp bulması için izin verilen Abdulkadir Parmak da Yeni Malatyaspor maçının kadrosuna alınmadı. Oyuncunun son antrenman öncesi takım arkadaşlarıyla vedalaştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde