Tosuncuk'un ağabeyi Fatih Aydın da Türkiye'ye getirildi

Tosuncuk'un ağabeyi Fatih Aydın da Türkiye'ye getirildi

Kurduğu Çiftlik Bank’la binlerce kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle hakkında dava açılan 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın’ın ağabeyi Fatih Aydın, Uruguay’dan Türkiye'ye getirildi.

Tosuncuk'un ağabeyi Fatih Aydın da Türkiye'ye getirildi
16px
24px
02.11.2021 22:18
ABONE OLgoogle

Son zamanlardaki en büyük vurgunlardan birini gerçekleştirdiği iddiasıyla hakkında dava açılan ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın, geçtiğimiz Temmuz ayında Uruguay'dan Türkiye’ye getirildi.

Binlerce kişiyi milyonlarca lira dolandırdığı iddia edilen Mehmet Aydın'ın ve dosyanın kritik ismi olduğu öne sürülen ağabeyi Fatih Aydın'ın getirilmesi için yapılan temaslar da olumlu sonuçlandı.

4 KİŞİLİK EKİP GETİRDİ

Sözcü'den Habip Atam'ın haberine göre Uruguaylı yetkililerin Fatih Aydın'ın ülkemize teslim edilmesine yeşil ışık yakması üzerine, Emniyet Genel Müdürlüğü Interpol Daire Başkanlığında görevli bir müdür ve 3 polis görevlendirildi.

Görevli polisler, 3 gün önce Uruguay'a gönderildi. Uruguay'dan teslim alınan Fatih Aydın, tarifeli uçak olmadığı için önce Brezilya'ya götürüldü. Fatih Aydın, Sao Paulo'dan bindirildiği tarifeli uçakla İstanbul'a getirildi.

4 GÜN EMNİYETTE KALACAK

Fatih Aydın, Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Kardeşi gibi Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde işlemleri yapılacak olan şüphelinin 4 gün sonra Kartal’daki Anadolu Adliyesine gönderilmesi bekleniyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde