Toprak'ın Bozüyük fabrikası da satılıyor

Toprak'ın Bozüyük fabrikası da satılıyor

Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu (TMSF), Toprak Sağlık Gereçleri Bozüyük Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 9 Ağustos'ta satışa çıkaracak.

Toprak'ın Bozüyük fabrikası da satılıyor
16px
24px
05.08.2010 08:16
ABONE OLgoogle

Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu (TMSF), 18 milyon 200 bin dolar muhammen bedelli Toprak Sağlık Gereçleri Bozüyük Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 9 Ağustos'ta satışa çıkaracak. Ticari ve İktisadi Bütünlük için yarına kadar teklif alınacak.

TMSF'den yapılan açıklamada, Toprak Sağlık Gereçleri Bozüyük Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün 9 Ağustos Pazartesi günü satışa çıkarılacağı bildirildi. Açıklamada, 6 Ağustos Cuma günü (yarın) saat 17.00'a kadar teklif alınacak olan Ticari ve İktisadi Bütünlüğün muhammen bedelinin 18 milyon 200 bin dolar olarak belirlendiği vurgulandı.

Açıklamaya göre Toprak Sağlık Gereçleri Bozüyük Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, Sağlık Gereçleri Fabrikası'nın faaliyetini sürdürmesi için gerekli olan gayrimenkuller, menkuller (makine, teçhizat, demirbaş vs), markalar endüstriyel tasarımlar ve bu varlıkların feri ve mütemmim cüzü niteliğindeki sözleşmelerden oluşuyor. Ticari ve İktisadi Bütünlüğün ihalesine katılmak isteyenlerin 1 milyon 820 bin doları değerinde teminat yatırması gerekecek.

Teklifler yarın saat 17.00'a kadar Satış Komisyonu'na teslim edilecek. Kurul'un ihaleye pazarlık usulü ile devam edilmesine karar vermesi halinde pazarlık ihalesi, 13 Ağustos Cuma günü, saat 14.00'da, aynı adreste düzenlenecek. 
 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde