Tolga Ağar: Cumhurbaşkanı denince Allah gibi geliyor bize

Tolga Ağar: Cumhurbaşkanı denince Allah gibi geliyor bize

Mehmet Ağar'ın oğlu AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Cumhurbaşkanın Erdoğan'la yaşadığı 'bıyık' diyaloğunu anlattı, '

Tolga Ağar: Cumhurbaşkanı denince Allah gibi geliyor bize
16px
24px
06.08.2019 09:02
ABONE OLgoogle

Ağar,  'Cumhurbaşkanı dediğin zaman Allah gibi geliyor bize, dedim efendim saat 4'e kadar uzar bıyıklarım hiç merak etmeyin. Yanağımızı okşadı, o şekilde Galatasaray'da ya da Fenerbahçe'de oynayan bir futbolcunun gol atmışlığı gibi AKP'li olmuş olduk' dedi.

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın oğlu AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Malatya’da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aralarında geçen bir diyaloğu anlattı.

Ağar'ın sosyal medya üzerinden yayılan videosunda kullandığı ifadeler ve o an kameralara yansıyan görüntüler şu şekilde:

Sayın Cumhurbaşkanımız Elazığ'a geldi. Miting için ayakta bekliyoruz, protokol dizildi, tek tek tokalaştı, sıra bana geldi, şöyle yüzüme baktı gülüyor, ben niye gülüyor dedim tam o sıra, ‘Evladım senin bıyıklar uzamıyor mu?’ dedi. Bende, ‘Efendim uzar dedim’ yanağımı okşadı.

Biz haşa, Cumhurbaşkanı dediğin zaman Allah gibi geliyor bize, dedim efendim saat 4'e kadar uzar hiç merak etmeyin. Yanağımızı okşadı, o şekilde Galatasaray'da ya da Fenerbahçe'de oynayan bir futbolcunun gol atmışlığı gibi AKP'li olmuş olduk."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde