Togg ön sipariş açıklaması yaptı, mağdurlar tepki gösterdi

Togg ön sipariş açıklaması yaptı, mağdurlar tepki gösterdi

Togg, ön sipariş sürecinin web sitesi ve Trumore mobil uygulaması üzerinden yakın bir tarihte başlatılacağını duyurdu. Mağdur olduğunu söyleyenler tepki gösterdi.

Togg ön sipariş açıklaması yaptı, mağdurlar tepki gösterdi
16px
24px
09.03.2023 14:05
ABONE OLgoogle

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un ön sipariş süreciyle ilgili yeni bir açıklama geldi.

Togg'un Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre, Togg için ön sipariş dönemi sona erdiğinde 2023 yılı içinde akıllı cihazı teslim almaya hak kazananları ve hak kazananlar arasında teslimat önceliğini belirleyecek bir çekiliş yapılacak.

TOGG'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Togg akıllı cihazlarımız için ön sipariş sürecini, web sitemiz ve Trumore mobil uygulamamız üzerinden yakın bir tarihte başlatacağız. Ön sipariş dönemi sona erdiğinde 2023 yılı içinde Togg akıllı cihazı teslim almaya hak kazananları ve hak kazananlar arasında teslimat önceliğini belirleyeceğimiz bir çekiliş yapacağız.

5 Şubat'ta kullanıcılarımızın yoğun ilgisiyle başlayan ancak ülkemizi sarsan deprem felaketlerinden sonra durdurduğumuz NFT açık artırmasını ise ileri bir tarihte gerçekleştireceğiz. NFT açık artırmasıyla satışa sunacağımız 100. Yıl Özel Seri Koleksiyonu'nu öncelikli teslimat kapsamından çıkararak, 29 Ekim 2023 tarihinde kullanıcılarımızla buluşturmaya başlayacağız.

Tüm bu gelişmeler ışığında ön sipariş yöntemlerinden biri olarak duyurduğumuz Yeni Lig yarışmasını iptal ettiğimizi de bilginize sunarız. Çalışmalarımıza hedeflerimiz doğrultusunda devam ediyoruz."

Mağdur olduğunu söyleyenler tepkili

Facebook'ta "TOGG NFT Mağdurları" isminde bir grup kuruldu. Vatandaşlar, TOGG'un NFT ile satış uygulamasının ertelenmesi nedeniyle aldıkları NFT'lerden büyük zarar ettiklerini belirtiyor.

Açık artırma devam edeceği için bir grup Avax'la pahalıdan NFT alırken, bir grup ucuza alacağı iddiası nedeniyle yatırımcılar zararda olduklarını söylüyor.

Konuya ilişkin sonrasında başka bir açıklama yapılmadı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde