Ticaret Bakanlığı, ZÜCDER hakkında soruşturma açtı!

Ticaret Bakanlığı, ZÜCDER hakkında soruşturma açtı!

Ticaret Bakanlığı, logosu önünde dansöz oynatan ZÜCDER hakkında açıklama yaptı.

Ticaret Bakanlığı, ZÜCDER hakkında soruşturma açtı!
16px
24px
27.11.2021 14:25
ABONE OLgoogle

Antalya Titanic Mardan Palace Otel'de düzenlenen 8. Uluslararası Ev ve Mutfak Eşyaları Üretici-Marka Buluşmaları zirvesinde dansöz oynatılması skandalında yeni gelişme yaşandı.

Patronlardunyasi.com'un gündeme getirdiği haberde Ticaret Bakanlığı logosu önünde bir grup dansöz oyun oynuyordu. Bir dansöz de Türk bayraklarının olduğu masaların üzerine çıkarak iş insanlarını eğlendiriyordu. Olayın patlak vermesi üzerine Ticaret Bakanlığı bir açıklama yaptı.

Açıklama şöyle:

Bugün sosyal medyada ve bazı basın-yayın organlarında sektörel bir derneğin yemek organizasyonuyla ilgili bazı görüntüler yer almış ve bu görüntüler Bakanlığımızla ilişkilendirilmeye çalışılmıştır.
 
Bahsi geçen yemek organizasyonu ve ortaya çıkan görüntünün Bakanlığımız tarafından desteklenmesi kesinlikle söz konusu değildir.
 
Ticaret Bakanlığı'nın “yemek organizasyonu ve eğlence” gibi bir desteği bulunmamaktadır.
 
Adı geçen derneğin kendi inisiyatifi ile düzenlediği anlaşılan,  Bakanlığımızla ve Bakanlığımızın verdiği desteklerle hiçbir ilgisi bulunmayan söz konusu etkinliğinde ortaya çıkan görüntünün Ticaret Bakanlığıyla ilişkilendirilmesinin maksatlı olduğu değerlendirilmektedir.

Bununla birlikte; Bakanlığımızın onayı ve bilgisi dışında Bakanlık logosunu kullananlar hakkında da gerekli idari incelemeler başlatılacaktır.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde