Thodex vurgunu: Faruk Fatih Özer operasyonunda sona yaklaşıldı

Thodex vurgunu: Faruk Fatih Özer operasyonunda sona yaklaşıldı

Arnavutluk'a kaçan Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’in yakalanmasına ilişkin operasyonda sona yaklaşıldığı belirtiliyor.

Thodex vurgunu: Faruk Fatih Özer operasyonunda sona yaklaşıldı
16px
24px
15.05.2021 08:18
ABONE OLgoogle

Kripto para borsası vurgunuyla yüzbinlerce kişiyi dolandırdığı belirtilen Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'i yakalanması çalışmalarına devam ediliyor.

TRT Haber'in aktardığına göre, Arnavutluk'a kaçtığı belirtilen Özer'e yönelik operasyona destek için giden Türk polisi geri döndü.

Özer'i yakalamak için başlatılan operasyonun başkent Tiran merkezli 4 ülkede devam ettiği ifade ediliyor.

Habere göre üst düzey emniyet kaynakları, operasyonun birkaç gün içerisinde tamamlanmasının planlandığı yönünde bilgi verdi.

48 SAATTE İADE EDİLECEK

Faruk Fatih Özer yakalandığında ilk olarak Arnavutluk adli makamlarının karşısına çıkarılacak. Ancak Arnavutluk sınırları içinde bir suç işlemediği için bu ülkede yargılanmayacak.

Kırmızı bültenle aranan Özer’in pasaportu tahditli olduğundan, kendisine yeni pasaport çıkartılacak. Ardından da İnterpol'e teslim edilecek. 48 saat içinde Türkiye'ye iadesi gerçekleşecek.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde