Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in sevgilisi kim çıktı?

Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in sevgilisi kim çıktı?

Türkiye Faruk Fatih Özer'in ismini uzun yıllar konuşacak. Çünkü onun yaptığı yolsuzluk ve vurgunu şimdiye kadar henüz yapabilen olmadı. Özer'in Türkiye'deyken sosyal medya fenomeni Eslem'le aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in sevgilisi kim çıktı?
16px
24px
23.04.2021 18:22
ABONE OLgoogle

Kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in internet sistemlerini kapatması ve yaklaşık 2 milyar dolarlık kripto para ile yurt dışına çıkmasının ardından Türkiye ayağa kalktı.

391 bin kişinin işlem yaptığı Thodex'te yaşananların "cumhuriyet tarihinin en büyük dolandırıcılığı" olduğu belirtiliyor. Arnavutluk'a kaçtığı öne sürülen Faruk Fatih Özer hakkında 'nitelikli dolandırıcılık'tan suç duyurusunda bulunulurken, savcılık soruşturma başlattı.  Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in ağabeyi: Bizi de vurup gitti

ESLEM'LE AŞK YAŞADI KISKANÇLIK YÜZÜNDEN AYRILDI

Gerçek ismi Eslem Sena Nur olan fenomen Eslem'le geçtiğimiz yıl aşk yaşayan Özer'in aşırı kıskançlık nedeniyle sevgilisini bunalttığını öğrenildi.

Hakkında kırmızı bülten çıkarılan Özer'in eski sevgilisi Eslem Sena Nur, "Çok efendi bir çocuktu, hiç beklemezdim. Beykoz'da ailesiyle yaşıyordu. Yazılımla ilgilendiğini, Singapur'da şirketi olduğunu söylemişti" dedi.

HaberTürk'te yer alan habere göre, yaşananların ardından kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in eski sevgilisi Eslem Sena Nur, "Çok efendi bir çocuktu hiç beklemezdim" dedi.

‘Singapur'da yazılım şirketi olduğunu söyledi'

Özer'in Beykoz'da ailesiyle yaşadığını belirten Nur, "Kripto parayla ilgili hiçbir şey söylememişti. Kıskançlık yüzünden ayrılmıştık. Yurtdışında yazılım şirketi olduğunu söyledi. Singapur'du diye hatırlıyorum. Biz ayrıldıktan sonra bu işe girdi. Varlıklı bir ailenin çocuğuydu. Geçtiğimiz yıl karantina döneminde tekrar görüşmek için aradı ama kabul etmedim" diye konuştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde