Tesla CEO’su Elon Musk 7. kez baba oldu, X Æ A-12 Musk doğdu

Tesla CEO’su Elon Musk 7. kez baba oldu, X Æ A-12 Musk doğdu

Tesla CEO’su Elon Musk, dün gece Twitter hesabından yaptığı açıklamada sevgilisi Grimes'le bir bebek sahibi olduklarını duyurdu. Musk’ın eski eşinden 6 çocuğu olmuş ama biri henüz bebekken hayatını kaybetmişti.

Tesla CEO’su Elon Musk 7. kez baba oldu, X Æ A-12 Musk doğdu
16px
24px
05.05.2020 11:53
ABONE OLgoogle

Tesla’nın S modelinin testleriyle ilgili paylaşımda bulunan Musk, bir takipçisinden konuyla alakasız bir cevap aldı. “Bebekten ne haber?” diye soran bir takipçisini yanıtlayan Musk, “Birkaç saate geliyor” dedi ve birkaç saat sonra da “Anne de bebek de iyi” diye yazdı.

Bebeğin 'adı' sosyal medyada gizem yarattı

Bunun ardından bebeğin cinsiyetini soran bir takipçiye yanıt olarak erkek bebeği olduğunu yazan Musk, bebeğin adını soranlara da "X Æ A-12 Musk" diye cevap verdi.

Bir Twitter kullanıcısı, 'Æ'nin İskandinav alfabesinde 'Ash' (kül) şeklinde telaffuz edildiğini, A-12'nin de istihbarat teşkilatı için inşa edilmiş bir keşif uçağı olan ve Archangel (başmelek) olarak anılan Lockheed A-12'ye gönderme yaptığını iddia etti. dolayısıyla bebeğin adının 'X Ash Archangel' olduğu savını öne sürdü.

Musk'ın bu açıklamayı beğenmesi, kullanıcının iddiasının doğru olabileceği şeklinde yorumlandı.

Musk ve iki yıldır birlikte olduğu kayıt sanatçısının bebek beklediği zaten biliniyordu. Gerçek adı Claire Boucher olan sanatçı, 5 Mart’ta Rolling Stone’a verdiği röportajda hamileliğini ve bebeğin babasının Elon Musk olduğunu doğrulamıştı.

Öte yandan Musk’ın daha sonra paylaştığı bebek fotoğrafı yüzünden bazı kullanıcılar milyarderin espri yaptığından şüphelendi. Kullanıcılardan biri, “Bu bir oyuncak bebek değil mi? Kirpikler ters duruyor ve gerçek görünmüyor” diye yazdı.

Business Insider’ın aktardığına göre Grimes’in dünyaya getirdiği bebek, Musk’ın 6. çocuğu. Milyarderin eski eşinden 5 çocuğu var. Aslında Elon ve Justine Musk çiftinin 6 çocuğu olmuş, ancak biri henüz 10 haftalıkken hayatını kaybetmişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde