Temizlikçi sosyetik kebapçıyı 80 Bin Dolar dolandırdı!

Temizlikçi sosyetik kebapçıyı 80 Bin Dolar dolandırdı!

Sosyete ve sanat dünyasının uğrak yeri olan Yeniköy’deki Fiko Ocakbaşı isimli mekânın imara aykırı olduğu gerekçesiyle yıkılmasına karar verildi

Temizlikçi sosyetik kebapçıyı 80 Bin Dolar dolandırdı!
16px
24px
03.12.2021 04:22
ABONE OLgoogle

Bir bölümü yıkılan işletmenin sahibi Uğur Aydoğdu, yeğeninin aracılığıyla tanıştığı bir kişiye, yıkımı engelletmesi karşılığında 80 bin dolar verdi. Ancak yine de yıkım gerçekleşti. Dolandırıldığını anlayan ünlü işletmeci, şikâyetçi oldu. Parayı alan kişi temizlik görevlisi çıktı.

Ünlülerin uğrak mekanı olan ve Selahattin Aydoğdu'nun oğulları tarafından işletilen Yeniköy'deki Fiko Ocakbaşı'nın imara aykırı olduğu gerekçesiyle yıkılması istendi.

Mekanın bir bölümü yıkılınca, işletme sahibi Uğur Aydoğdu, İstanbul İdare Mahkemesi'nde dava açtı. Aydoğdu, hukuki olarak bir sonuç alamayacağını düşünerek yeğeninin kendisini tanıştırdığı bir kişiye, yıkımı engellemesi konusunda aracı olması için 80 bin dolar verdi.

TEMİZLİK GÖREVLİSİ ÇIKTI

Yıkım tamamlanınca dolandırıldığını anlayan ünlü işletmeci, kendisini dolandıran kişinin temizlik görevlisi olduğunu öğrenince büyük şok yaşadı.

Aydoğdu, şikayetçi oldu. Savcılık yürütülen soruşturma sonunda Ali Osman A. ve Uğur Aydoğdu'nun menfaat sağlamak amacıyla nüfus ticareti suçunu işledikleri gerekçesiyle haklarında 5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

Dilek Yaman Demir/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde