Teknoloji devi Apple'dan kullanıcılarına "faizsiz" telefon hizmeti

Teknoloji devi Apple'dan kullanıcılarına "faizsiz" telefon hizmeti

ABD'li teknoloji devi Apple, kullanıcılarına ürünleri satın aldıktan sonra ödemeleri altı haftaya kadar yayabileceklerini sağlayan bir hizmet sunmaya hazırlanıyor. "Şimdi satın al sonra öde" uygulaması, önümüzdeki aylarda tüm kullanıcılar için tercih edilebilir olacak.

Teknoloji devi Apple'dan kullanıcılarına "faizsiz" telefon hizmeti
16px
24px
28.03.2023 16:44
ABONE OLgoogle

Dünyaca ünlü teknoloji devi Apple, ABD’de, tüketiciler için “şimdi satın al, sonra öde” hizmetini devreye sokmaya hazırlanıyor.

Şirket, kullanıcıların satın alımlarını faiz veya ek bir ücret olmaksızın altı haftaya yayılmış dört ödemeye kadar izin verileceğini açıkladı. Kullanıcılar, Apple Pay'i kabul eden satıcılardan iPhone ve iPad'de yapılan çevrimiçi satın alımlarda kullanabilecek. Kullanıcılar ayrıca uygulama içinden 50 dolar ile bin dolar arasında kredi başvurusu yapabilecek.

Apple, söz konusu uygulamayı ilk olarak belirli bir kesime denetmeyi planlıyor. Önümüzdeki aylarda “şimdi al sonra öde” hizmeti, tüm kullanıcılar için uygulanabilir hale gelecek.

Apple'ın Apple Pay ve Apple Wallet'tan sorumlu başkan yardımcısı Jennifer Bailey, "İnsanların mali durumlarını nasıl yönettikleri söz konusu olduğunda, herkese uyan tek bir yaklaşım yok. Pek çok kişi esnek ödeme seçenekleri arıyor, bu nedenle kullanıcılarımıza Apple Pay Later'ı sunmaktan heyecan duyuyoruz." dedi.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde