Tek işi patronuyla mı yatmaktı?

Tek işi patronuyla mı yatmaktı?

Emel Dilek önce eşini kaybetti. Sonra da eşinin ortağı 'tek işi patronla yatmaktı' diyerek onu işten kovdu. İşe dönüş davası açtı, haklı çıktı. Tüm ABD'nin konuştuğu Türk kızı şimdi de manevi tazminat istiyor.

Tek işi patronuyla mı yatmaktı?
16px
24px
09.09.2012 17:39
ABONE OLgoogle

Amerika Emel Dilek'i konuşmaya devam ediyor. Kendisinden 48 yaş büyük patronu Ron Pecunies ile evlenen ve eşinin ölümünün ardından iş süresi bitmeden kovulan Emel Dilek, New York Post gazetesine konuştu.

Dilek'in hiçbir işe yaramadığını, tek işinin eski ortağı Ron ile yatmak olduğunu belirterek 33 yaşındaki kadını kovan Arthur Watson ise sadece Dilek'in işe dönmesi ile kurtulamayacak gibi görünüyor. Zira Dilek hakkında asılsız iddialarda bulunduğunu söylediği Watson karşısında manevi tazminat davası da açacağını belirtti. Dilek, kendisini işten çıkaran eski kocasının ortağı Arthur Kitt Watson'ın bu dava sonuncunda milyonlarca dolar tazminat ödeyeceğini de ifade etti.

New York Post gazetesine konuşan Dilek "Bay Watson önce benim 33 bin dolarlık maaşımdan haberdar olmadığını söylemişti. Ama bu maaşı da kredi kartı harcamalarımı biliyordu. Watson'ın "soygun" dediği ve haberinin olmadığını iddia ettiği 33 bin dolarlık maaş tutarı ise ben işten çıkartılana kadar düzenli bir şekilde ödendi. Watson bundan da haberdardı. Tüm bunların üzerine benim adıma kesilen aylık 4 bin dolarlık çekleri öne sürdü. Bu para ise benim müşteri ziyaretleri sırasında yaptığım harcamalar ve müşterilerle yediğim yemeklerin faturası. Bay Watson bunlardan da haberdar" diye konuştu. Emel Dilek, Watson aleyhinde tazminat davası da açacağını sözlerine ekledi. Avukatlar Dilek'in bu davadan 5 milyon dolar civarında bir tazminat alabileceğini belirtiyor.

Eski patronu Arthur Watson'ın iddialarını yanıtlayan Emel Dilek şöyle konuştu: Eşim Ron öldükten sonra da bay Watson yaptığım önemli işlerden sonra 'İşi mükemmel yerine getirdiğin için teşekkür ederim.' 'İyi iş çıkardın' gibi mailler attı. Performansımdan şikayet eder bir tarafı yoktu.. Zaten ben de gece gündüz çalıştım. Kazandığım her kuruşu hak ettim. Arthur ise Ron'un kanser olmasına sevinen bir adamdı." (Takvim)

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde