Tek-Art bankalarla anlaşamadı: Haciz kapıda mı?

Tek-Art bankalarla anlaşamadı: Haciz kapıda mı?

Tek-Art Turizm borçları için bankalarla yaptığı görüşmelerden sonuç alamadı.

Tek-Art bankalarla anlaşamadı: Haciz kapıda mı?
16px
24px
11.08.2022 20:39
ABONE OLgoogle

Tek-Art Turizm (#TEKTU) geçtiğimiz mayıs ayında yaptığı açıklama ile bankalar nezdinde ödemesi gereken borçları ödeyememesi nedeniyle haciz riskinin gündeme geldiğini duyurmuştu.

Şirket söz konusu riski ortadan kaldırmak gayesi ile borçlarını yeniden yapılandırmak gayesi ile Odeabank liderliğinde Vakıflar Bankası ve Türkiye İş Bankası’na başvuruda bulunmuştu.

Tek-Art Turizm bugün yaptığı açıklamada ise Lider Banka Odeabank’tan 11 Ağustos 2022 günü bir e-posta geldiğini ve yasal süresi içinde bankalarla anlaşmanın sağlanamadığını, duyurdu.

Şirket aynı açıklamada bağlı şirketlerinin bankalara borçlarını erken kapatma ve yeniden yapılandırma konularındaki görüşmelerinin firma bazında devam ettiğini duyurdu.

TEK-ART HAKKINDA

1982 yılında, inşaat grubu şirketleri, endüstri, ticaret, medya, bankacılık, turizm ve elektronik sanayi alanlarında, birçok güçlü kuruluş ve sektörün oluşumuna temel teşkil edecek şekilde kurulmuş olan TEK-ART HOLDİNG A.Ş., Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın katkılarıyla 1973’ ten günümüze, pek çok ulusal ve uluslararası projeye imza attı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde