Tayfun Koçak: İKMİB’de aidatlar düşecek

Tayfun Koçak: İKMİB’de aidatlar düşecek

İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) Başkan Adayı Tayfun Koçak, yeni döneme ilişkin hedeflerini ve beklentilerini paylaştı. Koçak, en önemli projelerinin aidatlar düşürmek olduğunu açıkladı.

Tayfun Koçak: İKMİB’de aidatlar düşecek
16px
24px
05.04.2022 13:48
ABONE OLgoogle

İKMİB Seçimli Olağan Genel Kurulu 7 Nisan’da gerçekleşecek. Seçim öncesi projelerini açıklamaya devam eden İKMİB Başkan Adayı Tayfun Koçak aidatları 10 binde 2’ye düşüreceklerini kaydetti. 

10 FARKLI ÜLKEDE OFİS AÇACAK

2023 yılına kadar 10 farklı ülkede ofisler açacaklarını bildiren Koçak, “En çok ihracat yapılan ve ihracat potansiyeli olan ülkeleri seçtik. 360 derece pazarlama yapmak istiyoruz. Yurtdışı derneklerle de sıkı ilişkiler kuracağız. Dijitalleşme çalışmalarını da sürdürmek istiyoruz.  İngilizce ve başka dillerde de web siteleri kurmamız lazım” diye konuştu.

KİMYADA HEDEF KALICI BİRİNCİLİK

Sektörü değerlendirmeye devam eden Koçak, “Seçimleri kendi projelerimizle yürüttük, agresif olmadık. Mart ayında sektör en iyi ihracatçı konumuna geldik. Kazanırsak her zaman bizim hedefimiz birincilik ve kalıcı birincilik. Hammadde fiyatlarının artması sektörümüzü kötü etkiliyor, fiyatlar neredeyse 2 katına çıktı. Bunun altından da bir şekilde çıkacağız” dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde