Tarım Kredi marketinde un ve şeker satışına 1 adet kotası geldi

Tarım Kredi marketinde un ve şeker satışına 1 adet kotası geldi

Denizli’de, tüketici beklentisine uygun şekilde tüm satış kanallarında bulundurmayı amaçlayan Tarım Kredi Kooperatifi’ne bağlı markette un ve şeker satışına sınırlama getirildi. Raflara, un ve şeker satışının bir adet olduğu yazısı asıldı.

Tarım Kredi marketinde un ve şeker satışına 1 adet kotası geldi
16px
24px
08.12.2021 17:09
ABONE OLgoogle

Türk Lirası’nın dövize karşı değer kaybetmesi nedeniyle yaşanan zamlara satış sınırlaması eklendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ekim ayında, İstanbul Kısıklı'daki mağazasında alışveriş yapıp "Fiyatlar gayet uygun, bunları süratle çoğaltacağız" dediği Tarım Kredi Kooperatifleri'nin Denizli'deki marketinde un ve şekere satış sınırlandırılması getirildi.

Marketin şeker ve un bulunan reyonlarına satış sınırlandırılması getirildiğine yönelik yazı asıldı. Markete giden tüketiciler bir paketten fazla un ve şeker alamıyor.

'AMAÇ STOKÇULUĞUN ÖNÜNE GEÇMEK'

Kooperatif Market’te un ve şekere getirilen satış sınırlandırmasıyla ilgili yapılan duyuruda, “Değerli müşterilerimiz şeker satışlarımız bir adetle sınırlıdır. Ürünlerimiz ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun önüne geçilmesi için vereceğiniz desteğe teşekkür eder, iyi alışverişler dileriz” ifadeleri kullanıldı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde