Tarihi Türk bankasının talibi 150 milyon euro arıyor

Tarihi Türk bankasının talibi 150 milyon euro arıyor

Türk Ticaret Bankası'nın talibi Marka Yatırım Holding 150 milyon euro kaynak için Almanya'da faaliyet gösteren Kirchhoff Consult'la protokol imzaladı

Tarihi Türk bankasının talibi 150 milyon euro arıyor
16px
24px
14.09.2017 11:05
ABONE OLgoogle

Ağustos ayı sonunda Türk Ticaret Bankası'nın satın almak için Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) niyet mektubu sunacağını açıklayan ve Fon'dan toplantı talep eden Marka Yatırım Holding, 150 milyon euro kaynak arıyor.

Marka Yatırım Holding potansiyel yatırımcılardan 150 milyon euroya kadar kaynak sağlanması amacıyla Almanya'da faaliyet gösteren Kirchhoff Consult (KC) ile protokol imzaladı.

Şirketten KAP'a yapılan açıklamada, söz konusu protokolün Marka Yatırım Holding'in önümüzdeki dönemde muhtemel sermaye artışı işlemine ilişkin KC'nin danışman olarak hareket edeceği esaslarını belirlediği ifade edildi.

Açıklamaya göre KC, protokolde öngörülen altı aylık dönem içerisinde, işlemin gerçekleştirilmesine yönelik olarak uygun yatırımcı araştırması yapacak ve potansiyel yatırımcılar ile iletişimde bulunacak.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde