Tanju Özcan'dan yaylım ateşi

Tanju Özcan'dan yaylım ateşi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan peş peşe yaptığı açıklamalarla herkesi eleştiri yağmuruna tuttu. Özcan, Kılıçdaroğlu’na yönelik yazdığı bir tweet’in  altına ‘yazacağına arasana’ yazan bir vatandaşa ‘açmıyor ki…’ yanıtını verirken, hedefinde Saadet Partisi ve Gelecek Partisi de vardı.

Tanju Özcan'dan yaylım ateşi
16px
24px
17.05.2023 14:24
ABONE OLgoogle

Özcan, Saadet Partisi  Genel İdare Kurulu Üyesi Ümit Çebi’nin, twitter’dan yaptığı, “Saadet partimizin bilge genel başkanı; Temel Karamollaoğlu'na gönülden teşekkür ediyorum. Milli görüş tarihinin en zor zamanında, aldığı bu stratejik karar ile, %-1 oyu görünmesine rağmen, Saadet partimizin mecliste 10 vekille temsiline vesile olmuştur. Zaman bizden yanadır inş.” paylaşımına yine aynı platformdan yanıt verdi ve “Sığınmacılar yıllardır Türk Milleti’nin iliğini kemiğini sömürdü. Siz de CHP’nin oylarını sömürdünüz. Bir de utanmadan dalga geçiyorsunuz. Ben bir CHP’li olarak oyumu helal etmiyorum. Milyonlarca namuslu, dürüst CHP’linin kul hakkıyla ahirete göçeceksiniz. Yazıklar olsun!!” diye yazdı.

BU FOTOĞRAF BİZİM ESERİMİZ

Gelecek Partisi Başkanı ve Millet İttifakı ortağı Ahmet Davutoğlu’nun da sosyal medyadan paylaştığı “Milletvekillerimizle ilk grup toplantımızı Genel Merkezimizde gerçekleştirdik. Hayırlı, uğurlu olsun” yazısına Özcan’dan yanıt gecikmedi.

Özcan,  “Ben bu Davutoğlu’nu kutluyorum. Hiç oy almadan 10 milletvekili kazandı. Helal olsun. Süleyman Şah Türbesini kaçırdı. CHP’den oy aşırdı. Geri Kabul Anlaşmasını imzalayarak Avrupa’yı güvence altına almak için sığınmacıları Türkiye’ye sığdırdı. İstikşafi görüşmelerle bizi kandırdı. Erdoğan kapının önüne koyunca CHP’ye sığındı. Şimdi de grup yapmış fotoğraf veriyor. Ne yazık ki bu fotoğraf bizim eserimiz. Sende ne ‘Stratjik Derinlik’ varmış" diye yazdı. 

AÇMIYOR Kİ..

Özcan, CHP Genel Başkanı’na yönelik yaptığı paylaşımda da, “Sayın Kılıçdaroğlu size yalvarıyorum. Ne olur vakit geçirmeksizin Sevr Anlaşması’ndan sonraki en büyük ihanet belgesi olan ‘Geri Kabul’ anlaşmasından Türkiye Cumhuriyeti’ni tek taraflı olarak çekileceğini Türk ve dünya kamuoyuna açıklayınız. Ve yine geri kabul anlaşmasından çekilince Avrupa sınırlarını açacağınızı deklare ediniz. Emin olun yıllardır kanımızı emen sığınmacılardan bir tanesi bile kalmaz. Büyük bir emperyal planı da bozmuş olursunuz” diye yazdı.

Bu tweetin altında ‘başkanım tweet atacağına arasana adamı’ yazısına ise Özcan, ‘Açmıyor ki’ yanıtını verdi.

ATATÜRKÇÜ İNSANI ÜZÜYORSUNUZ

Özcan diğer bir twetinde de, “Artık yeter ABD uşağı HDP’nin 3 kuruşluk oyunu alacağız diye, milyonlarca Türk Milliyetçi, Atatürkçü insanı üzüyorsunuz.. Çadır Mahkemelerini kuran, Apo mektubu okutan, Oslo da kirli pazarlıklar yapan,13 milyon sığınmacıyı göndermeyiz diyenlere oy vermeye mahkum ediyorsunuz insanları..net ve açık olalım PKK terör örgütüdür, Apo cezaevinden tabutla çıkacak, sığınmacılar derhal gönderilecek demekten çekinmeyelim!!” diye yazdı.

Bu paylaşım altına ‘başkanım iyi misiniz?’ sorusuna da Özcan, “Üzgünüm öfkeliyim’ diye yanıt verdi.

KEMAL BEY NET OLMALI

Özcan başka bir paylaşımında da Kılıçdaroğlu’na seslenerek, “ Kemal bey de net olmalı…Bırakalım Suriyeli kardeşlerimizi davulla zurnayla gönderelim edebiyatını…isteyerek veya zorla gidecekler kardeşim.. nokta.. demek lazım!! Biz halkımıza bakamıyoruz 13 milyona bakmak zorunda mıyız!!!!  Yeter artık..Adam göndermem diyor.. hala oy alıyor..” diye yazdı.

patronlardunyasi.com

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde