Tahincioğlu dev şirketle ortaklığı bitirmiş

Tahincioğlu dev şirketle ortaklığı bitirmiş

Yönetim kurulu başkanlığını Özcan Tahincioğlu’nun yaptığı holding konut, ofis, rezidans, AVM projeleriyle öne çıkıyor.

Tahincioğlu dev şirketle ortaklığı bitirmiş
16px
24px
20.09.2019 10:53
ABONE OLgoogle

Polonez markası Türkiye’nin köklü et ve sucuk markalarından biri. Trakya Et ve Süt Ürünleri bünyesinde faaliyet gösteren Polonez’in üretim yeri İstanbul Çatalca’da.

Mustafa Akkaş’a ait olan Polonez markasının sucuk, pastırma gibi şarküteri ürünleri ön planda. Türkiye’nin başarılı markalarından biri olarak varlığını sürdürüyor. Kent Gıda’nın eski sahipleri olan Tahincioğlu Holding ise son yıllarda inşaat sektöründe çok hızlı büyüyor. Yönetim kurulu başkanlığını Özcan Tahincioğlu’nun yaptığı holding konut, ofis, rezidans, AVM projeleriyle öne çıkıyor.

Bu iki şirket 2008’de Tahincioğlu Holding’e ait Palladium AVM’de Brasserie Polonez ismiyle ortak restoran işine girmişti. Yüzde 50-50 ortaklı zincirin ikinci halkası da İstanbul’un en prestijli bölgesi Bağdat Caddesi’nde açılmıştı.

Şu anda Bağdat Caddesi, Paladium AVM ve Vadistanbul’da olmak üzere üç şubesi var. Ortaklar bu alanda büyüyeceklerini açıklamışlardı.

2014’te Grill Polonez Restaurant&Kasap ismiyle ikinci bir zincir de kurdular. Bu markanın Palladium Tower ve Vadistanbul’da iki şubesi mevcut.

Öğrendiğimize göre ortakların yollarını ayırmış. Mustafa Akkaş restoran işinden çıkmış ve restoranları Tahincioğlu’na bırakmış.

Yeni dönemde Polonez ismi restoranlardan çıkacak mı öğrenemedik. Ancak, restoranlar eti Polonez’den almaya devam edecekmiş. 11 yıllık ortaklık bitmiş ama ticaret ve dostluk devam ediyor…

Para Dergisi

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde