TÜSİAD, ABD’de 15 Temmuz ve sonrasını anlatacak

TÜSİAD, ABD’de 15 Temmuz ve sonrasını anlatacak

TÜSİAD heyeti ABD'de gerçekleştireceği temaslarda 15 Temmuz sonrası gelişmeler ve Türkiye-ABD ilişkilerini ele alacak.

TÜSİAD, ABD’de 15 Temmuz ve sonrasını anlatacak
16px
24px
19.10.2016 23:17
ABONE OLgoogle

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran-Symes başkanlığındaki TÜSİAD Heyeti, yurtdışındaki muhatap iş dünyası örgütleri, düşünce kuruluşları ve siyasetçileri bilgilendirmek amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretlere devam ediyor. Bu çerçevede, 20 Ekim 2016 tarihinde ABD'ye bir ziyaret düzenlenecek.

ABD'de 15 Temmuz darbe girişimi ve sonrasında Türkiye'deki gelişmeler hakkında bilgi verecek olan Cansen Başaran-Symes başkanlığındaki TÜSİAD heyeti, Washington'da ABD Dışişleri Bakanlığı, düşünce kuruluşu uzmanları ve kamuoyu önderleriyle bir araya gelecek. Yapılacak temaslarda 15 Temmuz darbe girişimi ve sonrasındaki gelişmeler, Türkiye ekonomisinin durumu ve orta vadeli görünümü ve Türkiye-ABD ilişkileri ele alınacak.

TÜSİAD heyeti bu kapsamda ilk ziyaretini 22-23 Eylül tarihlerinde Almanya'nın başkenti Berlin'e gerçekleştirmişti. Heyet bir sonraki ziyaretini 9 Kasım tarihinde Paris'e gerçekleştiriyor olacak.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde