TRT, Ersin Düzen'in net maaşını açıkladı

TRT, Ersin Düzen'in net maaşını açıkladı

TRT, geçtiğimiz hafta tartışmalara neden olan konu ile ilgili resmi bir açıklama yaptı ve 400 bin lira maaş aldığı iddia edilen spor spikeri Ersin Düzen'in ücretini duyurdu.

TRT, Ersin Düzen'in net maaşını açıkladı
16px
24px
23.09.2020 15:12
ABONE OLgoogle

TRT'den 400 bin TL, TFF'den 100 bin TL aldığı iddia edilen spor spikeri Ersin Düzen ile ilgili TRT'den resmi açıklama geldi.

Kurumdan yapılan resmi açıklamada Ersin Düzen'e yeni yayın döneminde yapılan %10 artışla aylık 27.500 TL ödendiği bilgisi verildi.

Duyuruda 10 yıldır Stadyum programının moderatörlüğünü yapan Düzen'e bu ücret dışında başka bir ödeme yapılmadığı aktarıldı.  Fatih Altaylı: TRT'den biri Ersin Düzen'in ayda 400 bin TL aldığı bilgisini doğruladı

ERSİN DÜZEN: YETER ARTIK

Ersin Düzen, "Fatih Altaylı benim için ayda TRT'den 400 bin TL, TFF'den 100 bin TL maaş alıyor diye iftira attı. Yeter artık! İspatla, bir daha ekranlar benim yüzümü görmeyecek. Eğer ispatlayamazsan sen ne yapacaksın?" demişti.

İşte TRT'nin resmi açıklaması:

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde