TOGG’dan fiyat listelerine yalanlama

TOGG’dan fiyat listelerine yalanlama

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu, son günlerde ortaya çıkan fiyat listeleri, ön sipariş-satış kampanyaları gibi haberlere itibar edilmemesini istedi. Söz konusu haberleri yalanladı. 

TOGG’dan fiyat listelerine yalanlama
16px
24px
03.10.2022 11:12
ABONE OLgoogle

TOGG'un resmî Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Gemlik kampüsümüzün resmî açılışını gerçekleştireceğimiz 29 Ekim 2022 ve akıllı cihazımızın yollara çıkacağı Mart 2023 tarihi yaklaştıkça TOGG’a olan ilgi de artıyor. 

Bu ilki ve merakı gururla takip ediyor, markamızla ilgili ticari sır olmaktan çıkan her gelişmeyi düzenli olarak sosyal medya hesaplarımız ve basın bültenlerimiz aracılığıyla duyuruyor, kamuoyunu gelişmelerden haberdar ediyoruz.  Özellikle son haftalarda tamamı tahmine ya da varsayıma dayanan beyanlar, şirket temsilcilerimizin ifadelerinin çarpıtılarak yorumlanması ve hayal ürünü iddialar maalesef dikkat çekici şekilde artmıştır." denildi. 

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Markamız tarafından açıklanmış gibi gösterilerek, fiyat listesi, ön -sipariş satış kampanyası, kendisini TOGG iş ortağı olarak tanıtan üçüncü kişi ve kurumların kamuoyunu yanıltama yönelik demeçlerinin, yayın ve ilanlarının arttığını gözlemliyoruz.  Hedeflerimize adım adım yaklaştığımız bir dönemde bu tür spekülatif haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

TOGG’un resmi sosyal medya hesaplarında yayınlanmamış haberler, hangi mecrada yer alırsa alsın gerçekliği şirketimiz tarafından teyit edilmemiş bilgilerdir."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde