TOBB: Milletimizin ve devletimizin yanındayız

TOBB: Milletimizin ve devletimizin yanındayız

Darbe girişiminde milletin demokrasinin yanı sıra ekonomiyi de muhafaza ettiğine dikkat çeken iş dünyası, “Önümüzdeki dönemde hedeflere ulaşmak için işimizin başında nöbetteyiz” mesajını verdi

TOBB: Milletimizin ve devletimizin yanındayız
16px
24px
15.07.2022 05:47
ABONE OLgoogle

Rifat Hisarcıklıoğlu TOBB Başkanı
HEDEF LİDER ÜLKE OLMAK

Ülkemizin istiklaline ve istikbaline yapılan bu alçakça saldırıyı unutmadık ve unutmayacağız. TOBB ve oda-borsa camiası olarak, demokrasinin, milletimizin ve devletimizin yanındayız. Türkiye'nin dünyanın en büyük ekonomileri arasında yerini almasını ve lider ülke haline gelmesini hep birlikte çalışarak sağlayacağız.

Erdal Bahçıvan İSO Başkanı
ZOR TESTİ BAŞARIYLA GEÇTİK

Türkiye ekonomisi, çok zor bir testi başarıyla geçti. Hiç vakit kaybetmeden alınan tedbirlerin, piyasalarda olumsuz bir hava oluşmasını engellediğini hatırlatmak istiyorum. Sanayiciler olarak 6 yılda ekonomik büyümemize her zaman en güçlü katkıyı verdik.

Şekib Avdagiç İTO Başkanı
TEYAKKUZ HALİNDEYİZ

Üzerinden 6 yıl geçmesi bizi gaflete düşürmemeli, rehavete kapılmamalıyız. Herkes şunu bilsin ki, İstanbul iş dünyamız nasıl darbeci zihniyete geçit vermediyse, bu zihniyetin artıklarına da yaşam hakkı tanımayacak, onlara karşı daimi bir teyakkuz halinde bulunacaktır. 21'inci yüzyılı Türk asrı yapma ülküsünün gerçekleşmesi için 'işimizin başında' nöbetteyiz.

Gürsel Baran ATO Başkanı
DEMOKRASİ NÖBETİ SÜRECEK

Demokrasimize, birliğimize, dirliğimize ve ekonomimize yönelik saldırılara karşı demokrasi nöbetimiz sonsuza kadar sürecek. Milletimizin gösterdiği kahramanca direniş, ekonomi cephesinde yatırım, üretim, istihdam, ihracat seferberliğiyle devam ediyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde