TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: Sözümüz söz, İzmir'e bir okul yapacağız

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: Sözümüz söz, İzmir'e bir okul yapacağız

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet deprem bölgesi İzmir'i ziyaret etti.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: Sözümüz söz, İzmir'e bir okul yapacağız
16px
24px
06.11.2020 20:00
ABONE OLgoogle

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, İzmir Ticaret Odası (İZTO) Başkanı Mahmut Özgener, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Başkanı Ender Yorgancılar, Ege Bölgesi’nden oda başkanları ve bazı sendikaların başkanları İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret etti.

Heyettekiler, deprem nedeniyle her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Başkan Tunç Soyer ise heyete teşekkür ederek, “İzmir’de birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam ediyoruz. Bu dayanışmayı güçlendirmek çok önemli. Elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Hisarcıklıoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "SÖZÜMÜZ SÖZ: İZMİR’E YENİ BİR OKUL YAPACAĞIZ Yaşanan deprem felaketinin ardından İzmir’deki Odalarımızın, Borsamızın ve iş dünyasının başlatmış olduğu “Birlikten İzmir Doğar” kampanyası kapsamında TOBB olarak güzel İzmir’imize yeni bir okul kazandıracağız. #BirliktenİzmirDoğar" diye yazdı. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde