TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, 'Nefes' mesaisinde!

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, 'Nefes' mesaisinde!

Koronavirüsle iktisadi mücadele için TOBB, yeni bir finansman paketi oluşturmak üzere harekete geçti. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yeni paket için gece yarılarına kadar çalışıyor.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, 'Nefes' mesaisinde!
16px
24px
23.03.2020 22:53
ABONE OLgoogle

19 Mart Perşembe günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu imzası ile Türkiye’nin 81 ilinde bulunan 365 oda ve borsaya gönderilen mektupla, daha önceden de TOBB’un devreye aldığı ‘Nefes Kredisi’ benzeri bir kredi uygulaması için oda ve borsaların taahhüt edebileceği miktarı belirtmeleri istedi.

Hisarcıklıoğlu, daha önce yaptığı açıklamada, "Oda/Borsalarımızdan ve Sektör Meclislerimizden gelen sorunları ve önerileri Bakanımız Sn @BeratAlbayrak’a ilettik. İletmeye devam edeceğiz. Bu süreci istişare ile atlatacağımıza inanıyoruz. Şirketlerimizin sıkıntı ve önerisini üyesi oldukları Oda/Borsalara iletmelerini bekliyoruz" demişti. 

Hisarcıklıoğlu, oda ve borsalardan gelen istek ve talepleri bizzat not ediyor. Hisarcıklıoğlu, 23.00'da yaptığı paylaşımda, "Saat 23 olmuş yine günü gece ettik, özel sektörümüzün sıkıntılarını toplamayı ve çözüm önerilerimizi Bakanlarımıza iletmeyi sürdürüyoruz" diye not düştü. 

?ref_src=twsrc%5Etfw">March 23, 2020

Hisarcıklıoğlu'nun masasındaki kolonya ve dezenfakte ürünleri dikkat çekti. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde