TİSK yine deprem bölgesinde "Yaralarımızı birlikte saracağız"

TİSK yine deprem bölgesinde "Yaralarımızı birlikte saracağız"

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol,  Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve çevre illeri de etkileyen depremlerin ardından bir kez daha afet bölgesine ziyarette bulundu.

TİSK yine deprem bölgesinde "Yaralarımızı birlikte saracağız"
16px
24px
24.03.2023 15:12
ABONE OLgoogle

Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep, Antakya, İskenderun ve Adana başta olmak üzere afet bölgesinde ziyaretlerde bulunan TİSK Yönetim Kurulu Başkanı, İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, Kahramanmaraş, Adıyaman, Antakya Koordinatör Valileri ile İskenderun Kaymakamı ve AFAD Koordinasyon Merkezi yetkilileri ile görüştü. Akkol, yapılacak yardımlar hakkında istişarelerde bulundu.  

Akkol ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada;

“Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. TİSK olarak, depremin ilk gününden bu yana AFAD ile koordinasyon içinde her tu?rlu? destek ve yardım ic?in çalışmalarımıza aralıksız devam ettik.  Bu şehirlerimize ve buradaki vatandaşlarımıza, sürekli, istikrarlı, unutmadan destek olmalyız dedik.  Bugün de depremin 47. gününde yine bölgedeydik. Yapabileceğimiz yardımları değerlendirdik, planlamalarımızı yaptık. Ülkemiz ve bu bölgedeki vatandaşlarımız için ne yapsak az. Bu büyük felaketin üstesinden gelebilmenin yolu birlik beraberlik ruhu ve iş birliği içinde yapacağımız çalışmalar. Biz de TİSK olarak, durmadan, yılmadan, unutmadan, istikrarlı bir şekilde yardım ve desteklerimize devam edeceğiz. Yaralarımızı birlikte saracağız.” ifadelerine yer verdi.
 

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde