TİSK'den depremzedelere 24 saat destek hattı

TİSK'den depremzedelere 24 saat destek hattı

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK), TİSK Mikrocerrahi Vakfı desteği ile geçtiğimiz yıllarda başlattığı ücretsiz destek hattı hizmetini TİSK Depremzede Destek Hattı olarak kullanıma açıyor.

TİSK'den depremzedelere 24 saat destek hattı
16px
24px
16.02.2023 11:47
ABONE OLgoogle

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremler ile tüm ülke büyük bir yasa bürünürken, özellikle afet bölgesinde yaşayan vatandaşlar ve yakınları bu süreçten derinden etkilendi.

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK), afetin ilk gününden bu yana, üye sendikaları ve tüm üye işletmeleri ile birlikte hareket ederek yaşanan felaketin yaralarını en kısa sürede sarmak üzere bölge halkının yanında olmaya çalışıyor.

Öncelikli ihtiyaçlar olarak belirlenen barınmadan ısınmaya, tıbbi malzemelerden temel gıda ve hijyen ürünlerine kadar birçok desteğin bölgeye ulaşması için yürütülen çalışmalar tüm TİSK ekosisteminde hızla devam ediyor.

Konfederasyon, tüm bu desteklere ek olarak depremzede ve yakınlarına bundan sonraki süreçte destek olmak amacıyla ücretsiz olarak Psikolojik Danışmanlık ve Tıbbi Danışmanlık hizmeti sunmaya başlayacak. Başta depremzedeler olmak üzere, depremden etkilenen tüm vatandaşlar, TİSK Depremzede Destek Hattı’na 0 212 800 34 44 numaralı telefon ile ulaşarak uzman psikolog ve sağlık çalışanı desteğinden 7/24 yararlanabilecekler. 

Verilecek hizmetlerin her aşamasının güvenliği kişisel verilerin korunması kanunu ve kalite standartları ile sağlanacak.

Depremzede ve yakınları ihtiyaç duymaları halinde online psikolojik desteğe ve tıbbi bilgiye hızlıca ulaşabilecekler.

Depremzede ve yakınlarına bir nebze de olsa destek olması için hayata geçirilen TİSK Depremzede Destek Hattı’na deprem bölgesindeki vatandaşlarımız başta olmak üzere depremden etkilenen tüm vatandaşlarımız ücretsiz olarak erişebilecek.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde