TİSK'den 1 Mayıs mesajı: Dayanışma ve emek kavramlarının önemini bir kez daha gördük

TİSK'den 1 Mayıs mesajı: Dayanışma ve emek kavramlarının önemini bir kez daha gördük

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

TİSK'den 1 Mayıs mesajı: Dayanışma ve emek kavramlarının önemini bir kez daha gördük
16px
24px
01.05.2021 05:37
ABONE OLgoogle

TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Akkol mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Salgınla mücadele ettiğimiz bu dönemde, dayanışma ve emek kavramlarının önemini bir kez daha gördük.

Salgın sürecinin ilk gününden bu yana TİSK olarak bizim de önceliğimiz her zaman işimizin emektarları çalışma arkadaşlarımızın sağlığı oldu. İşyerlerimizde sağlıklı çalışma koşullarının oluşması için gerekli önlemleri aldık. Çalışma arkadaşlarımızın gelir kaybı yaşamaması ve istihdamın korunması için de gerekli adımları hızla attık.

İnsan odaklı yaklaşımın, sürdürülebilirlik bakış açısının önemini bir kez daha anladığımız ve bu yaklaşımların her zamankinden fazla fark yarattığı bir dönemdeyiz. Çalışma arkadaşlarımız ve işverenlerimizle sosyal diyalog ve iş birliği içinde değer üretmeyi her zamankinden de kıymetli buluyoruz.

Bu süreci de dayanışma içinde birlikte atlatacağımızı ve en kısa zamanda sağlıklı günlere erişeceğimizi umuyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, Konfederasyonumuz ve şahsım adına, tüm çalışma arkadaşlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü içtenlikle kutluyorum.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde