TİSK Mikrocerrahi Vakfı'ndan tıp öğrencilerine Bin 500 TL burs

TİSK Mikrocerrahi Vakfı'ndan tıp öğrencilerine Bin 500 TL burs

TİSK Mikrocerrahi Vakfı (TİSK MCV) Yarının Sağlıkçıları Burs Programı ile geleceğin sağlık kahramanlarına destek oluyor.

TİSK Mikrocerrahi Vakfı'ndan tıp öğrencilerine Bin 500 TL burs
16px
24px
08.09.2021 10:47
ABONE OLgoogle

TİSK Mikrocerrahi Vakfı (TİSK MCV), 1985 yılından beri iş kazalarını önlemeye yönelik faaliyetlerde bulunmayı, kazazede ve ailelerine destek olmayı, mikrocerrahi başta olmak üzere tıp alanında Türkiye’de gerçekleşecek bilimsel araştırmaları, uygulama ve eğitim çalışmalarını desteklemeyi ana amacı sayıyor. Vakıf son yıllarda artan bir ivme ile sağlık sistemimizin geliştirilmesi ve desteklenmesi için önemli çalışmalara imza atıyor.

Ülkemizin sağlık sistemine ve toplum sağlığına fayda sağlamak amacıyla hareket eden Vakıf, Türkiye’de muhtelif şehirlerdeki kamu üniversite hastaneleri ile devlet hastanelerine ileri teknoloji tıbbi cihaz ve donanım bağışları ve tesis renovasyonları ile toplum sağlığını destekliyor.

Ayrıca, meydana gelebilecek iş kazalarına müdahale edebilecek yetkinlikte hekim ve tıbbi personel yetiştirilmesi konusunda da çalışmalar yapıyor.  Bugüne kadar uzman hekimlerin bilgi ve tecrübelerinin artması için yurt içinde ve yurt dışında mikrocerrahi eğitim kurslarına gönderen Vakıf şimdi gelecek odaklı yeni bir programa başlıyor.

Tıp öğrencileri için aylık 1.500 Türk Lirası, diğer sağlık bilimleri alanlarındaki öğrenciler için 1.250 Türk Lirası Burs ile Yarının Sağlıkçıları Burs Programı başlıyor!

Vakıf bu yıldan itibaren var oluş amacına hizmet edecek şekilde, tıp öğrencilerine ve sağlık alanlarında eğitim gören başarılı üniversite öğrencilerine yönelik alanındaki en güçlü burs programlarından birini hayata geçiriyor.

TİSK MCV Yarının Sağlıkçıları Burs Programı ismiyle hayata geçirilen ve sosyal fayda yaratmak amacıyla hareket edilen programda, başvuru koşullarını sağlayarak burs almaya hak kazanan öğrencilere Eylül ve Haziran arası için (10 ay) ödeme yapılacak.

Programda, aylık burs ücreti tıp öğrencileri için 1.500 Türk Lirası, diğer sağlık bilimleri alalarında eğitim gören öğrenciler için 1.250 Türk Lirası olarak belirlendi.

Süreç ile ilgili detaylı bilgi ve başvuru için https://yarininsaglikcilari.com sitesi ziyaret edilebilecek.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde