TİSK: Daha iyi bir gelecek gençlerimizi yarına hazırlamakla mümkün

TİSK: Daha iyi bir gelecek gençlerimizi yarına hazırlamakla mümkün

Milletimizin bağımsızlık mücadelesi için ilk adımı attığı 19 Mayıs’ın 102. yıl dönümünü gururla kutluyoruz.

TİSK: Daha iyi bir gelecek gençlerimizi yarına hazırlamakla mümkün
16px
24px
19.05.2021 05:02
ABONE OLgoogle

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için yayınladığı mesajda; “Dijital dönüşümün giderek hız kazandığı, çalışma hayatının yeniden şekillendiği bu dönemde gençlerimizi geleceğe bugünden hazırlamanın çok büyük önem taşıdığını biliyoruz.” dedi.

TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Akkol mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Milletimizin bağımsızlık mücadelesi için ilk adımı attığı 19 Mayıs’ın 102. yıl dönümünü gururla kutluyoruz. Böylesi anlamlı bir günün gençlere armağan edilmesi ise gelecek nesillerimize duyulan güvenin bir göstergesidir.

İşverenler olarak bizler de gençlerimize olan güvenimizi her platformda ifade ediyor ve onları geleceğe hazırlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Dijital dönüşümün giderek hız kazandığı, çalışma hayatının yeniden şekillendiği bu dönemde gençlerimizi geleceğe bugünden hazırlamanın çok büyük önem taşıdığını biliyoruz. Bu dönüşüm sürecinde gençlerimizi çağa uygun yetkinliklerle donatmalıyız. Biz de bunun bilinci ve sorumluluğu ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Konfederasyonumuz ve şahsım adına, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize saygı ve minnetlerimi sunuyorum. 

Diliyorum ki, bayramımızı sağlıkla ve yüzyüze kutlayacağımız zamanlara en kısa sürede erişiriz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mız tüm gençlerimiz ve ulusumuz için kutlu olsun.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde