TİSK: Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sunabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz

TİSK: Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sunabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz

"Çocuklarımızın geçmişten aldıkları güçle milletimizin istikbaline en iyi şekilde yön vereceğine olan inancımız tamdır"

TİSK: Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sunabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz
16px
24px
23.04.2022 10:56
ABONE OLgoogle

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için yayınladığı mesajda; “23 Nisan, aziz milletimizin gücü ve kararlılığı sayesinde ulusal egemenliğimizin tescillendiği tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biridir.” dedi.

TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Akkol mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 102. yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı gurur ve mutlulukla kutluyoruz.

23 Nisan, aziz milletimizin gücü ve kararlılığı sayesinde ulusal egemenliğimizin tescillendiği tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biridir. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bu anlamlı günü armağan ettiği çocuklarımızı bu ülkenin gerçek sahipleri ve geleceğimizin teminatı olarak görüyoruz. Çocuklarımızın geçmişten aldıkları güçle milletimizin istikbaline en iyi şekilde yön vereceğine olan inancımız tamdır. Bizler de çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sunabilmek için her zaman olduğu gibi var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, şahsım ve Konfederasyonumuz adına, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize saygı ve minnetlerimi sunuyorum.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mız tüm çocuklarımız ve ulusumuz için kutlu olsun.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde