TİSK Başkanı Akkol: Sürekli, unutmadan, bıkmadan destek olmalıyız

TİSK Başkanı Akkol: Sürekli, unutmadan, bıkmadan destek olmalıyız

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol,  Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve çevre illeri de etkileyen depremlerin ardından afet bölgesine bir ziyarette bulundu.

TİSK Başkanı Akkol: Sürekli, unutmadan, bıkmadan destek olmalıyız
16px
24px
12.02.2023 11:16
ABONE OLgoogle

Kahramanmaraş, Adana, Osmaniye, Gaziantep, İskenderun, Hatay, Kırıkhan ve Antakya başta olmak üzere afet bölgesinde ziyaretlerde bulunan TİSK Yönetim Kurulu Başkanı, AFAD Koordinasyon Merkezlerinde yetkililerle görüştü ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Akkol, ayrıca acil ihtiyaçlar ve yapılacaklar hakkında istişarelerde bulundu.  TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol deprem bölgesinde: Madenciler için ne yapsak az

Depremden etkilenen vatandaşlarımızla görüşerek başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini paylaşan Akkol ziyaretleri ardından yaptığı açıklamada;

“Ülke olarak çok zor günlerden geçiyoruz. Bugün bölgede muazzam bir dayanışma ve yardımlaşma ruhuna şahit olduk. Ülkemiz için ne yapsak az. Vatandaşlarımıza ne kadar destek olsak yine de yetmez. Bu şehirlerimize, bu vatandaşlarımıza, sürekli, istikrarlı, unutmadan, bıkmadan, usanmadan destek olmalyız. Kalbimiz oradaki vatandaşlarımızla atıyor.

TİSK olarak, AFAD ile koordinasyon içinde her türlü destek ve yardım için çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdüreceğiz. Bu büyük felaketin üstesinden birlikte geleceğiz. Zaman beraberlik içinde yaralarımızı birlikte sarma zamanı.

Bu vesileyle, bölgede ziyaretler esnasında birlikte olduğumuz sivil toplum kuruluşlarımızdan TOBB, Türk-İş, Hak-İş, TESK, Kamu-Sen ve Memur-Sen ile İSO, ATO, ASO, ATSO ve EBSO’nun kıymetli başkanlarına teşekkür ederim. Bir kez daha depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dilerim.” ifadelerine yer verdi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde