TİSK: 98. yıl dönümünü büyük bir gururla kutluyoruz

TİSK: 98. yıl dönümünü büyük bir gururla kutluyoruz

“Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 98. yıl dönümünü büyük bir gururla kutluyoruz"

TİSK: 98. yıl dönümünü büyük bir gururla kutluyoruz
16px
24px
30.08.2020 08:21
ABONE OLgoogle

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol,  30 Ağustos Zafer Bayramı için yayınladığı mesajda “30 Ağustos Zaferi milletimizin inanç ve kararlılığının her türlü sorunu çözmeye muktedir olduğunu göstermiştir. ” dedi.

TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Akkol mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 98. yıl dönümünü büyük bir gururla kutluyoruz.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığında İstiklal mücadelemizi başarıya taşıyan ve aziz vatan topraklarımızın düşman işgalinden kurtuluşunu simgeleyen 30 Ağustos Zaferi milletimizin inanç ve kararlılığının her türlü sorunu çözmeye muktedir olduğunu göstermiştir.

Bu vesileyle şahsım ve Konfederasyonumuz adına, bizlere bu zaferi armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize saygı ve minnetlerimi sunuyorum. Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde