TİM eski Başkanı Oğuz Satıcı yoğun bakımda

TİM eski Başkanı Oğuz Satıcı yoğun bakımda

Bir dönem İTHİB ve TİM Başkanlığı görevinde bulunan Oğuz Satıcı, düşme sonucu geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yoğun bakıma alındı.

TİM eski Başkanı Oğuz Satıcı yoğun bakımda
16px
24px
12.03.2021 16:41
ABONE OLgoogle

Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) eski Başkanı Oğuz Satıcı Bodrum'da düşme sonucu beyin kanaması geçirdi.

Eski Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Oğuz Satıcı Bodrum'da kaza geçirdi. Golf arabasından düşen eski TİM Başkanı Oğuz Satıcı Hemen Bodrum Amerikan Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavisine yoğun bakımda devam edilen Oğuz Satıcı'nın durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Oğuz Satıcı'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz. 

OĞUZ SATICI KİMDİR?

27 Ocak 1965’te İstanbul’da doğdu.

İlkokulu Reşitpaşa İlkokulu, orta öğrenimini Mahmutpaşa Ortaokulu’nda tamamladıktan sonra lise öğrenimine Kabataş Erkek Lisesi’nde devam etti.

İş hayatına, aile şirketi olan Oğuz İplik’te erken yaşta başladı. Bir yandan çalışırken öte yandan da Washington International University'de İşletme lisansını aldı. 1990’da İstanbul Ticaret Odası’nda (İTO) seçilen en genç Meclis Üyesi oldu. 1996-1998 yıllarında İktisadi Kalkınma Vakfı’nda (İKV) Yönetim Kurulu Üyesi’ydi. 1999-2001 arasında İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçılar Birliği (İTHİB) Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde