THY, ücretsiz tahliye uçuşlarının süresini uzattı

THY, ücretsiz tahliye uçuşlarının süresini uzattı

Türk Hava Yolları, deprem felaketinden etkilenen kentlerden tahliye uçuşlarını 1 Mart’a kadar ücretsiz gerçekleştirmeye devam edecek.

THY, ücretsiz tahliye uçuşlarının süresini uzattı
16px
24px
19.02.2023 13:00
ABONE OLgoogle

Türk Hava Yolları (THY), deprem felaketinin yaşandığı illerdeki ücretsiz tahliye uçuşlarını 1 Mart 2023 tarihine kadar uzattığını açıkladı.

THY'nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya ve Şanlıurfa çıkışlı tahliye uçuşlarımız 1 Mart 2023 tarihine kadar ücretsiz olarak devam edecektir. Rezervasyon işlemlerinizi güncel mobil uygulamamamız ve web sitemiz üzerinden ücretsiz olarak tamamlayabilirsiniz" denildi.

Rezervasyon yapan yolculara öncelik verileceği belirtilen açıklamada, "Tahliye sürecini kolaylaştırmak için havaalanına rezervasyon yaparak gelinmesi gerekmektedir. Rezervasyonu olan yolculara öncelik verilecek olup boş yer kalması durumunda rezervasyonsuz yolcularımız da kabul edilecektir. İşlemlerinizde bir hata ile karşılaşmamak için mobil uygulamamızın 12.02.2023 tarihinden sonra güncellenmiş olduğundan emin olmanızı rica ederiz" ifadeleri kullanıldı.

Tahliye uçuşlarıyla ilgili açıklamalarda bulunan THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, “Şimdiye kadar deprem ile ilgili bin 516 gidiş dönüş sefer (3 bin 32 uçuş) yaptık. 265 bin 754 vatandaşımızı tahliye ettik. 143 bin 740 kurtarma ekibi ve insani yardım personelini götürdük. 177 kargo seferi ile 10 bin 753 ton yardım malzemesini taşıdık" paylaşımında bulundu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde