TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun cadılar bayramı kostümü

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun cadılar bayramı kostümü

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun Cadılar Bayramı fotoğrafı dikkat çekti.

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun cadılar bayramı kostümü
16px
24px
02.11.2022 04:33
ABONE OLgoogle

Her yıl 31 Ekim'de kutlanan Cadılar Bayramı'nda Türkoğlu çifti günün gelenekleri gereği farklı giysilerle Amerika'daki evlerinin bahçesinde çektirdikleri fotoğrafı paylaştı.

Hidayet Türkoğlu peruk takarken, eşiyle birlikte 1970'lerin hippi giysilerini tercih etti.

CADILAR BAYRAMI HAKKINDA (VİKİPEDİ)

Cadılar Bayramı, her sene 31 Ekim'de kutlanan, öncelikle Pagan ve sonrasında Hristiyan kökleri olmasına rağmen günümüzde seküler bir kutlama halini almış bayram. Çocukların, genellikle korkunç kostümler giyerek, kapı kapı dolaşıp şekerleme ve harçlık topladığı bir bayramdır. Diğer Cadılar Bayramı kutlamalarında yapılan etkinlikler arasında maskeli balolar, balkabağından fener oyma, korku filmi seansları ve perili olduğuna inanılan evlere düzenlenen geziler sayılabilir.

Cadılar Bayramı, başlıca Kuzey Amerika ve Britanya Adaları'nda yer alan ülke ve bölgelerde kutlanır. Bu bölgelerde çok büyük ve görkemli bir festival olan Cadılar Bayramı kutlamaları, Amerikan kültürünün etkisiyle Avrupa ve Okyanusya'da yer alan diğer Batılı ülkelerin yanı sıra Japonya, Filipinler ve Latin Amerika'da da yaygınlaşmaktadır. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde