Süvari Giyim'den alışveriş yapanlar tövbe ediyor

Süvari Giyim'den alışveriş yapanlar tövbe ediyor

Süvari Giyim son zamanlarda Business Casual reklamlarıyla ekranlarda yer alıyor. Ancak ürünlerini kullananlar ise bin pişman...

Süvari Giyim'den alışveriş yapanlar tövbe ediyor
16px
24px
30.11.2013 16:23
ABONE OLgoogle

Süvari Giyim, son zamanlarda ekranlarda yer alan Business Casual reklamlarıyla dikkat çekiyor.

Süvari Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Coşkun, her seferinde ürünlerine yüksek talepler geldiğini söylüyor. Ancak Şikayetvar sitesine o kadar çok şikayet yapılmış ki şirket hiçbir şikayete cevap veermemiş.

İŞTE YAPILAN ŞİKAYETLER

Süvari Giyim Kumaşlar Kalitesiz!

Süvari Giyim Ümraniye mağazasından 2 adat kanvas pantolon aldım. Kumaşları o kadar kötü çıktı ki pantolonu 2 kez terziye götürüp toplatmak zorunda kaldım. Çünkü giydikçe yayılan bir kumaştan yapılmış. Nasıl ve nereden buldularsa bu kumaşı. Bir daha Süvari mi? Tövbe.

 Süvari Giyim Gömlekleri Ütü Tutmuyor!

2-3 ay önce İzmir' de bir mağazanızdan gömlek aldım. Gömleği kış çıkarken yazlık kısa kollu aldım. Yaz gelip havalar ısınınca gömleği giymek için ütülettim fakat gömlek ütü tutmamaktadır. Bu şekilde birkaç defa giydim ve yıkattım ama hala sorun devam ediyor. Bu gömleği kullanamıyorum. Gömleğin değişimini talep ederim.

Süvari Giyim Kaba Personel!

Bugün Ümraniye Süvari Giyim mağazasından bir adet takım elbise aldım. Fakat içeride çalışan mavi gömlekli sarışın bir beyefendinin müşteriyle konuşma tarzı cevapları çok kabaydı. Sorduğumuz her soruda bizi dövecek gibi cevaplar veriyordu. Hepsini sineye çektik sustuk alışverişimizi yaptık.

 Pantolon paçasını yaptırmak için 5 TL terzi ücreti talebi edildi. Ses çıkarmadan onu da verdim. (hiç bir yerde böyle bir ücret alınmıyor). Akşam en geç saat 6:30' a kadar teslim alabileceğim belirtildi. Akşam saat 7:30' da mağazaya gittim ve hala hazırlanmamış. Üstelik bir de terziden fırça yedik. Anlayacağınız ürünü aldık, bu yapılanın ayıp olduğunu söyledim ama umurlarında olmadığı kesin. Süvari mi asla!

Süvari Giyim Hatalı Gömlek!

2011-2012 sezon sonu indiriminden bir adet gömlek aldım. Giydiğimde kol yamalarının yanlış dikildiğini gördüm ve mağazaya geri götürdüm. Mağaza çalışanları bir hafta sonra sonucu bildireceklerini söylediler ve firma gömleğin hatalı olduğunu kabul etmiş, bana da en kısa zamanda teslim edeceklerini söylediler.

İki-üç defa gittim. Kış sezonunda geleceğini söylediler. Neticede kış sezonunda sorun etmeden yeni bir gömlek verdiler. Fakat bunda da aynı hata vardı. Tekrar uğraşmaktansa gittim dışarıda bir terziye tamir ettirdim. Fakat geçenlerde yine farkettim ki sol kolu düzgün durmuyor, yine hatalı işçilik var. Bu firmanın kalite kontrolü yok, merdiven altı üretim mi yapıyorlar?

Süvari Giyim Ayakkabım Yan Kısımlardan Açıldı!

Süvari'den aldığım ayakkabılar yandan açıldı ve ilgilenen yok.

Süvari Giyim Kalitesi Düşük Gömlekler!

Ankara Ankamall Süvari mağazasından kampanyalı ürünlerden 3 adet gömlek aldım. Fakat gömlekler hiçbir şekilde ütü tutmuyor. Ütülendik hemen sonra bile hemen kırış kırış oluyor. Çok kalitesiz malzeme kullanılmış. Başka marka gömleklerim de var. Hiç sorun yok fakat Süvari gömlekleri ütü tutmuyor.

süvari Giyim Tamir Fiyaskosu!

Süvariden keten pantolon aldım tamirat yapıldı, terzi pantolunu mahvetti alttan daraltmış üst bol biçimsiz duruyor.

Süvari Giyim Online Mağaza Hatalı Ürün Yolluyor!

05.06.2013 tarihinde Süvari' nin Online mağazasından 3 adet gömlek siparişi verdim. İnternet siteleri hatalı, bir gün öncesinde kendilerini aradım bildirdim bana dönüş yapılmadı. Siparişi verirken not olarak yazdım, durumu izah ettim; tüm bunlara rağmen ısrarla hatalı ürün gönderdiler.

 Aradım bildirdim, gönder değiştiririz diyorlar. Git-gel 2 hafta sürecek. Ayıptır bu yapılan, yapılan hatanın bedelini neden müşteri ödüyor. Benim önerim: Kargo git-gel sürecinden kurtulmak için benim istediğim ürünlerin hemen kargoya verilmesi, ben de aynı ayda buradan hatalı gönderilenleri yollayayım 2 günde yapılan hata düzelir, bedeli müşteriye ödetilmemiş olur dedim, böyle bir uygulama yokmuş!

Süvari Giyim Defolu Ürün!

28. 05. 2013 günü Bursa Carrefour mağazasından 2 adet takım elbise aldım. Etiketlerini dahi sökmediğim takım elbiselerden birinin ceketinin arka bölümünün deforme olmuş olduğunu farkederek 01. 06. 2013 de değişim için gittiğimde aynı bedende ellerinde takım olmadığını
cevabını aldım.

 Düğün merasimi için şehir dışına çıkmam gerektiğini başka bir mağazadan da alabileceğimi bildirdiğimde Susurluk mağazasında aynı ürünün olduğu cevabını alarak elimdeki takım elbiseyi teslim ettim.

 Susurlukta ütüsüz, manken üstünden çıkarıldığı belli olan şirazesi kaymış takımı bana gösterdiler. mağdur olmamak için almayı düşünürken pantolonunun yırtık olduğunu farkettim. böylece düğüne günlük kıyafetlerle katıldım.

Süvari Giyim Ceketin İçi İplik Dolu!

14/06/2013 tarihinde Ankara-Ankamal AVM' deki shopunuzdan beyaz renkli özel günler için yapılmış 21/06/2013 tarihindeki oğlumun sünneti için tek ceket aldım. Dry Clean Kuru temizleme mağazasına ütü için verdikten sonra tek ceketin içindeki iplikler gözükmeye başladı ve Süvari müşteri ilişkilerini aradım.

 Size arıyacağız diyorlar ama işin hassasiyetinde değiller. Özel günler için alınan bu ceket nasıl olur da özel bir günde giyilebilir şimdi bu sıkıntımın Süvari firması tarafından ivedi bir şekilde çözülmesini istemekteyim.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde