Süper Kupa Beşiktaş'ın

Süper Kupa Beşiktaş'ın

SÜPER KUPA, GALATASARAY'I TEK GOLLE YENEN BEŞİKTAŞ'IN OLDU. İŞTE MAÇ..

Süper Kupa Beşiktaş'ın
16px
24px
30.07.2006 22:33
ABONE OLgoogle

Stat: Commerzbank Arena

Hakemler: Bülent Demirlek, Celal Gemici, Erhan Sönmez

Beşiktaş : Runje, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Baki Mercimek, Fahri Tatan, Kleberson, Koray Avcı, İbrahim Üzülmez, Delgado, Nobre, Gökhan

Galatasaray: Mondragon, Cihan, Tolga, Song, Ergün, Hasan Şaş, Mehmet Güven, İliç, Sabri, Necati, Hakan Şükür

Futbol Federasyonu tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Süper Kupa finalinde, Turkcell Süper Ligi şampiyonu Galatasaray ile Fortis Türkiye Kupası sahibi Beşiktaş, Frankfurt'ta 47 bin kişi kapasiteli Commerzbank Arena'da karşı karşıya geliyor.

2. dakikada Beşiktaş atağında Delgado yerde kaldı. Ceza alanı dışından kaullanılan atışta Delgado'nun vuruşu farklı avuta gitti

Maçın beşinci dakikasında ilk korneri kullanan ekip Beşiktaş oldu, top kalecide kaldı.

6. dakikada Delgado mükemmel hareketlerle kaleye yöneldi. Tolga'nın müdahalesiye yerde kaldı. Atışı kulanan Delgado'nun plasesi az farkla dışarı gitti..

9. dakikada Kleberson'un hatasından yararlanan Hasan kaleyi görür görmez sert vurdu. Top Runje'de kaldı.

10. dakikada İbrahim Üzülmez'in ortasında bir dakika önce büyük hata yapan Klebeson'un mükemmel bir kafa vuruşu vardı ama Mondragon da kaleye giden topu mükemmel kontrol etti.

18.dakikada Galatasaray atağı tehlikeli gelişti. Yapılan ortayı Hakan kafa ile indirdi ama Necati önüne düşen topu iyi kullanamadı.

20. dakikada İ. Toraman'nın pası ile delgaoda ceza alanı içine hareketlendi ama defan zamanında müdahale ile topu taca attı.

22. dakida Kleberson'nun ceza alanına ortasına Gökhan Güleç yarım vole denedi ama ayağı çok fazla ve tehlikeli kalktığı için hamkem faul kararı verdi...

25. dakikada Sabri rakip ceza alanına daldı ama vuruşu kalecide kaldı...

27. dakikada Galatasaray bir kez daha tehlikeli geldi. İliç'in güzel vuruşunda kaleci Runje mutlak bir golü engelledi...

34. dakikada Hasan Şaş'ın ceza alanı içine ortaladığı topa Hakan Şükür çok kötü vurunca, top doğrudan avuta gitti.

35. dakikada Beşiktaş savunmasında Koray'ım hatasında Necati topla buluştu ama kötü bir orta yapınca tehlike başlamadan bitti.

36. dakikada Hasan'ın topla fazla oynama hastalığı nüksetti. Gökhan araya girdi ve topu çalarak rakip kaleye göndermek istedi Mondaragon tpu kontrol edemeyince korner oldu. Hasan Şaş arkadaşlarından pozisyon sonrası özür diledi..

38. dakikada gelen ortada Nobre topu istediği yere indiremeyince rakip topu kontrol edip uzaklaştırdı.

39. dakikada Sabri'nin sert şutu avuta gitti.

40. dakikada Necati'nin vuruşu da sonuş getirmedi

44. dakikada kullanılan serbest vuruşta Hakan Şükür iyi yükseldi kafayı vurdu ama Runje dikkatli idi ve gole izin vermedi...

Hakem maça iki dakika ilave etti.

Delgado b

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde